Facebook Pixel Τρελά πράγματα για Κουρμπέλη - «Τελειώνει» με τα… ψέματα;
| 2018-06-14 13:20:00

«Τρέλες» για κορυφαίο του ΠΑΟ - «Τελειώνει» με… ψέματα; - Ποιος κάνει παιχνίδι, «βράζουν» οι οπαδοί

του Νίκου Στεργίου
«Τρέλες» για κορυφαίο του ΠΑΟ - «Τελειώνει» με… ψέματα; - Ποιος κάνει παιχνίδι, «βράζουν» οι οπαδοί

Σενάριο χωρίς καμία βάση για την... καψούρα. Γιατί τον «πουλάνε»;

Νέα σενάρια αναφέρονται στο μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη και στην πιθανότητα της πώλησής του. Μετά τη Σπάρτα Πράγας και η Σαμπντόρια φέρεται ότι ετοιμάζει νέο «μπάσιμο» για την απόκτηση του Έλληνα άσου. Όπως λέγεται η ιταλική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει για τον αρχηγό του Τριφυλλιού, μετά το ενδιαφέρον που είχε δείξει τον περασμένο Ιανουάριο.
 
Ωστόσο, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα δεν «τρέχει» τίποτα με τους Ιταλούς και τον Έλληνα άσο. Όπως τον χειμώνα δεν έγινε κάτι, όταν ο μάνατζερ του παίκτη, Αντώνης Αποστολόπουλος, υποσχόταν ότι θα φέρει πρόταση από τη συγκεκριμένη ομάδα, έτσι και τώρα δε φαίνεται να υπάρχει κάτι επίσημο.
 
Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Κουρμπέλη έχει φροντίσει εδώ και καιρό να διαμηνύσει στην αγορά ότι, πλέον, ο Έλληνας άσος «δεν πωλείται», καθώς από τον Παναθηναϊκό έχουν αυξήσει σημαντικά τις απαιτήσεις τους. Κάτι που, βεβαίως, έχει σημαντική δόση αλήθειας, αφού οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία διάθεση να παραχωρήσουν τον αρχηγό τους και αντίθετα έχουν πάρει την απόφαση να «χτίσουν» γύρω του τη νέα ομάδα.
 
Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει, δεν έχει εκφραστεί ποτέ μέχρι σήμερα επίσημο ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για τον διεθνή χαφ. Παρότι ήταν την περασμένη σεζόν από τους λίγους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας άσος κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον μόνο εντός συνόρων, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στο σημείο να καταθέτει επίσημη πρόταση και τον παίκτη να αρνείται να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Μία στάση, βεβαίως, που εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως και από τους οπαδούς, oι οποίοι έχουν δεθεί μαζί του και τον θεωρούν έναν από τους επόμενους ηγέτες της ομάδας τους.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags