Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαγική πρεμιέρα - Μπήκε με... γκάζια στο Μουντιάλ η Ρωσία! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-14 19:56:00

Μαγική πρεμιέρα - Μπήκε με... γκάζια στο Μουντιάλ η Ρωσία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μαγική πρεμιέρα - Μπήκε με... γκάζια στο Μουντιάλ η Ρωσία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ονειρικό ξεκίνημα για τους διοργανωτές, 5-0 τη Σαουδική Αραβία!

Με ιδανικό τρόπο εγκαινίασε το Μουντιάλ 2018 η οικοδέσποινα Ρωσία, η οποία νίκησε άνετα με 5-0 τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα!

Οι Ρώσοι γέμισαν το «Λουζνίκι» δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα και η εθνική τους ομάδα δεν τους άφησε παραπονεμένους, καθώς ήταν εμφανώς ανώτερη από τους Σαουδάραβες και ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία της.

Η Ρωσία μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ στο 12’ με τον Γκαζίνσκι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του Μουντιάλ με κεφαλιά από σέντρα του Γκολόβιν.

Η πρώτη ατυχία για τους Ρώσους ήρθε στο 22’, καθώς ο Τζαγκόεφ αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον προσαγωγό και θα χάσει τη φάση των ομίλων. Ωστόσο, η ομάδα του Τσερτσέσοφ όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά ο παίκτης που μπήκε στη θέση του Τζαγκόεφ, ο Τσερίσεφ πέτυχε το 2-0 μετά από ωραία ντρίμπλα και αριστερό σουτ στο 43’.

Στο δεύτερο μέρος η Ρωσία συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, με τους Σαουδάραβες να μην μπορούν να την προβληματίσουν. Μάλιστα στο 71’ ο Τζιούμπα «έγραψε» το 3-0 έπειτα από ακόμα μια σέντρα ακριβείας του Γκολόβιν.

Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε στις καθυστερήσεις με δύο φανταστικά γκολ. Στο 92' ο Τσερίσεφ έκανε το 4-0 με φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής και στο 94' ο Γκολόβιν διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με υπέρχοη εκτέλεση φάουλ!

Οι Ρώσοι πέρασαν το πρώτο τεστ και τώρα ετοιμάζονται για τα… δύσκολα, ενώ οι Σαουδάραβες δεν μπορούν να έχουν ιδιαίτερες βλέψεις εάν δεν βελτιωθούν.

Ο πρώτος όμιλος συνεχίζεται αύριο με την αναμέτρηση Αίγυπτος – Ουρουγουάη στις 15.00.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Ζομπνίν, Γκαζίνσκι, Γκολόβιν, Σαμέντοφ (64' Κουζιάεφ), Τζαγκόεφ (24' Τσερίσεφ), Σμολόφ (70' Τζιούμπα)

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ-Μαγιούφ, Αλ-Μπρεΐκ, Οσ. Χαουσαουί, Ομ. Χαουσαουί, Αλ-Σαρανί, Οταΐφ (64' Φαχάντ), Αλ-Νταουσαρί, Αλ-Φαράζ, Αλ-Τζασάμ, Αλ-Σερί (73' Χατάν), Αλ-Σαλάουι (84' Ασίρι)

Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή)

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags