Facebook Pixel Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό ο Πεδρόσα - Ελπίδες για Μιραλάς, φεύγει ως ελεύθερος ο Μαρτίνς
| 2018-06-14 21:15:00

Τρεις κινήσεις-φωτιά στο λιμάνι - Έτσι θα έρθει ο παικταράς, έκλεισε βασικός κι ένας... δώρο

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρεις κινήσεις-φωτιά στο λιμάνι - Έτσι θα έρθει ο παικταράς, έκλεισε βασικός κι ένας... δώρο

Τα πάντα στο κόκκινο και ο σχεδιασμός προχωράει.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό του προγραμματισμό, αφού εκκρεμούν ακόμα αρκετές προσθήκες που οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν να ολοκληρώσουν.

Ο Ολυμπιακός αναζητά αμυντικό χαφ και σύμφωνα με πληροφορίες ο εκλεκτός έχει ήδη βρεθεί. Πρόκειται για τον Αντρέ Πεδρόσα της Γκιμαράες, για τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάψει το «πράσινο φως».

Ουσιαστικά ο Πεδρόσα είναι «κλεισμένος» εδώ και πολύ καιρό και η μεταγραφή του υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχε ήδη ανακοινωθεί και ίσως να ήταν η πρώτη χρονικά της εποχής Μαρτίνς. Αυτό που καθυστερεί την τυπική ολοκλήρωση του deal και την ανακοίνωση είναι ορισμένες δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει ο μάνατζερ του 21χρονου παίκτη. Όταν αυτό το θέμα λυθεί, τότε ο Πεντρόσα θα φορέσει -εκτός απροόπτου- τα ερυθρόλευκα..  

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός διατηρεί ακόμα κάποιες θεωρητικές ελπίδες για την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς, ωστόσο η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη για τους Ερυθρόλευκους. Ο Βέλγος δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα στην Έβερτον, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζει και έχει μεταφέρει στο περιβάλλον του ότι πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Για να γυρίσει ο Μιραλάς στο Λιμάνι θα πρέπει να… ξεμείνει, δηλαδή να μην βρεθεί ομάδα που θα κάνει κρούση για την απόκτησή του μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Ακόμα και έτσι, όμως, θα πρέπει η Έβερτον να συναινέσει και να βάλει πλάτη για να διευκολύνει τον Ολυμπιακό, αφού οι Ερυθρόλευκοι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Άγγλων και να αγοράσουν τον Βέλγο εξτρέμ.

Όσον αφορά στο μέτωπο των αποχωρήσεων, δεν έχουν σημειωθεί ακόμα ιδιαίτερες εξελίξεις, με εξαίρεση τις περιπτώσεις των Ζιλέ και Ίβουσιτς. Ο επόμενος που αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Αντρέ Μαρτίνς, για την απόκτηση του οποίου έχουν εκφράσει ενδιαφέρον δύο τουρκικές ομάδες (Τράμπζονσπορ, Μπούρσασπορ), αλλά και η Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση του Μαρτίνς είναι πως θα φύγει ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, κάτι που πιθανότατα θα εφαρμοστεί και σε άλλες περιπτώσεις παικτών της «μαύρης» λίστας όσο δεν βρίσκεται λύση για να τους ξεφορτωθούν μέσω πωλήσεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags