Facebook Pixel «Κομμένος» του Χιμένεθ ο Κοσάνοβιτς, πότε «έρχεται» ο «πύργος» στην ΑΕΚ
| 2018-06-15 09:50:00

«Κομμένος» του Χιμένεθ ο αντι-Βράνιες, πώς «έρχεται» ο «πύργος» - Σε ποιον έριξε «άκυρο» ο Τίγρης

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Κομμένος» του Χιμένεθ ο αντι-Βράνιες, πώς «έρχεται» ο «πύργος» - Σε ποιον έριξε «άκυρο» ο Τίγρης

Απίθανα ονόματα για την ΑΕΚ, «περίεργη» τακτική από τη διοίκηση.

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις περιπτώσεις που εξετάζει η ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του Όγκνιεν Βράνιες. Ένα από τα ονόματα που έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο είναι κι αυτό του Μίλος Κοσάνοβιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει και πέρυσι το καλοκαίρι την Ένωση, αν και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν «τρελενόταν» για τον Σέρβο στόπερ.

Ο πανήψυλος (1,91 μ.) 28χρονος κεντρικός αμυντικός, που ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός (25 παιχνίδια) στην Γκεζτέπε, έχει συμβόλαιο έως το 2020.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η συγκεκριμένη περίπτωση δε φαίνεται να «παίζει» δυνατά για την ΑΕΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζεται ο μάνατζερ του παίκτη, Μπόρις Βάσκοβιτς, ο οποίος τονίζει ότι δεν έχει κάνει ποτέ καμία επαφή με τους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Μίλος Κοσάνοβιτς λέει πως ο πελάτης θέλει να γυρίσει στη Σταντάρ Λιέγης και διεκδικήσει ξανά θέση βασικού, μιας και εκεί υπάρχει νέος προπονητής (Μισέλ Πρεντόμ) και ελπίζει ότι μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα για τον ίδιο, παρόλο που από τη διοίκηση δεν έχει ακόμα σχετική ενημέρωση.

Αν, όμως, ο Βέλγος τεχνικός δε συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Μίλος Κοσάνοβιτς, τότε είναι πολύ πιθανό η Σταντάρ Λιέγης αυτή τη φορά να επιχειρήσει να πουλήσει τον Σέρβο και όχι να τον δανείσει, κάτι που θα ήθελε και ο ίδιος ο παίκτης. Σε αυτό το ενδεχόμενο η τιμή του είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ, όσο το ποσό, δηλαδή, που είχε συμφωνηθεί στον περσινό δανεισμό του στην Γκεζτέπσπορ, η οποία παρά την καλή σεζόν που έκανε ο Μίλος Κοσάνοβιτς δεν μπήκε στη διαδικασία της καταβολής της ρήτρας για να τον αποκτήσει.

«Κόπηκε» ο Μέντες

Στο μεταξύ, όσον αφορά τον Ράιν Μέντες, τον 28χρονου εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, που αγωνίζεται στην Καϊσέρισπορ, και ήρθε σήμερα στο προσκήνιο μέσω της «Ώρας», αξίζει να θυμίσουμε ότι τη συγκεκριμένη περίπτωση την είχε αποκαλύψει πρώτο το sportdog.gr από τις 5/6 με σχετικό ρεπορτάζ.

Από τότε, βεβαίως, οι εξελίξεις έχουν τρέξει και στην Ένωση στην ουσία έχουν απορρίψει τον συγκεκριμένο παίκτη. Όχι μόνο επειδή είναι «αλμυρός» και οι Τούρκοι αξιώνουν τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, αλλά πολύ περισσότερο γιατί στην έρευνα που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ δεν έμαθαν και τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του.

Τα απίθανα ονόματα

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες ονόματα που στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση με την ΑΕΚ, καθώς δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα. Ενδεχομένως ένα τέτοιο μπορεί να είναι και του Φεντερίκο Καρτάμπια της Λα Κορούνια, ο οποίος δεν παραχωρείται από την ισπανική ομάδα και παρόλα αυτά παρουσιάζεται σήμερα ως στόχος της Ένωσης.

Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι στην ΑΕΚ να κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και να μη βγαίνουν τεχνηέντως προς τα έξω οι πραγματικοί στόχοι. Όπως φαίνεται να συμβαίνει με την περίπτωση του Μπόρχα Ιγκλέσιας, για τον οποίο από την πρώτη στιγμή σας έχουμε γράψει ότι δεν απασχολεί σοβαρά την Ένωση, αλλά είναι άλλες οι βασικές επιλογές που εξετάζονται από τους «κιτρινόμαυρους» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags