Facebook Pixel «Βουβαμάρα» στην Παιανία...
| 2011-08-20 22:13:00

«Βουβαμάρα» στην Παιανία...

«Βουβαμάρα» στην Παιανία...

Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, την πρώτη μετά την ήττα από την Μακάμπι, υπήρχε απόλυτη ησυχία. Κανείς δεν είχε όνειρα για πολλά – πολλά...

Οι παίκτες ήταν εμφανώς απογοητευμένοι από το “στραπάτσο” στο Ισραήλ, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, προβληματισμένος, μίλαγε συνέχεια με τους συνεργάτες του. Ο Πορτογάλος δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, κάτι που θα κάνει τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Δημήτρας Γόντικας δεν εμφανίστηκε. Η προεδρική επίσκεψη θα γίνει πιθανότατα την Δευτέρα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αρχικά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα στο ½ του γηπέδου.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Ματίας Μπιάρσμιρ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Επίσης, ατομικά προπονήθηκε και ο Στέργος Μαρίνος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags