Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή δήλωση Ανιγκό: «Αν φοβόμουν, θα καθόμουν σπίτι μου δίπλα στην πισίνα»
| 2018-06-15 16:34:00

Τρομερή δήλωση Ανιγκό: «Αν φοβόμουν, θα καθόμουν σπίτι μου δίπλα στην πισίνα»

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση Ανιγκό: «Αν φοβόμουν, θα καθόμουν σπίτι μου δίπλα στην πισίνα»

Φοβερές ατάκες από τον Γάλλο κατά την παρουσίασή του στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά, όσα είπε κατά την παρουσίασή του από τον Πανιώνιο ο Ζοσέ Ανιγκό:

Για το πως πήρε την απόφαση να έρθει στον Πανιώνιο: «Είμαι ένα χρόνο στην Ελλάδα, αλλά το νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου. Δεν πήγα στον Λεβαδειακό με χρηματικά κίνητρα. Πέτυχα πράγματα στον Λεβαδειακό και ευχαριστώ τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Πλέον, νιώθω ότι κάνω ένα βήμα παραπάνω ερχόμενος στον Πανιώνιο».

Για τη δύσκολη χρονιά που ακολουθεί λόγω και της επικείμενης αναδιάρθρωσης: «Δεν είναι πάντα τα λεφτά που κάνουν τη διαφορά. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι ακριβοί και μπορούν να βοηθήσουν. Θέλουμε να αναδείξουμε παίκτες και να βοηθήσουμε τον Πανιώνιο».

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε ο Πανιώνιος τα προηγούμενα χρόνια: «Μετά από 26 χρόνια στη Μασσαλία είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής έχω μάθει να λειτουργώ με πίεση. Έχω βρεθεί σε γήπεδα με 60.000 κόσμο. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Αν φοβόμουν θα καθόμουν σπίτι μου στο Μαρόκο, δίπλα στην πισίνα».

Για το τι να περιμένουμε φέτος από τον Πανιώνιο: «Δεν έχει ολοκληρωθεί το σύνολο του ρόστερ του Πανιωνίου για τη νέα χρονιά. Δεν μπορώ να πω ποιο θα είναι το στυλ της ομάδας, θα εξαρτηθεί από τους παίκτες που θα έρθουν. Ό, τι έχουμε να δείξουμε, θα το δείξουμε στο γήπεδο. Έχω σκοπό να “δημιουργήσω” παίκτες, αλλά η τακτική και το προφίλ θα εξαρτηθεί από τους παίκτες που θα αποκτηθούν».

Για την εικόνα που είχε για τον Πανιώνιο από πέρυσι: «Δεν μπορεί να έχει ίδια πορεία με πέρυσι γιατί θα έχει αλλάξει το υλικό του Πανιωνίου».

Για την ριζική ανανέωση που υπάρχει φέτος στον Πανιώνιο: «Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, θα υπάρξει χημεία και θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Πανιώνιος: «Υπάρχουν θέσεις όπως του Σπιριντόνοβιτς που δεν έχουν καλυφθεί. Θα δούμε τι κενά θα δημιουργηθούν και θα αποφασίσουμε τους παίκτες που θα αποκτήσουμε».

Για το τι ήξερε για τον Πανιώνιο πριν έρθει στην Ελλάδα: «Ήταν από τις ομάδες που στη Γαλλία τις γνωρίζαμε. Όπως οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ που σε κάθε χώρα τις γνωρίζουν. Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που δεν σου διαφεύγει γιατί έχει ιστορία και συμμετοχές στην Ευρώπη».

Για το αν θα υπάρξει κίνηση ανάλογη με αυτή του Μπραντάο: «Πάντα υπάρχουν οι προοπτικές να γίνει κάτι τέτοιο. Σκοπός είναι να φέρω κάποιον που θα μπορέσει να “χτιστεί” και να κερδίσει και η ομάδα και ο παίκτης».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη Γαλλία: «Αγαπάω την Γαλλία, τη υποστηρίζω, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι η πρωταθλήτρια. Η Βραζιλία είναι ένα καλό σύνολο και πιστεύω πως θα κατακτήσει το τρόπαιο. Επίσης, ο Ντεσάν δεν είναι φίλος μου, δεν μπορώ να πω ότι τον συμπαθώ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags