Facebook Pixel "Κόπηκε" από την ΑΕΚ ο Μέντες
| 2018-06-15 21:49:00

Στέλνουν σούπερ παικταρά στην ΑΕΚ που θα τρελάνει τον κόσμο - Το πήρε απόφαση ο Τίγρης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στέλνουν σούπερ παικταρά στην ΑΕΚ που θα τρελάνει τον κόσμο - Το πήρε απόφαση ο Τίγρης

Είναι πανάκριβος, θα τον δούμε στην πρωταθλήτρια;

Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός «ενδεκαδάτου» εξτρέμ, από τη στιγμή που έχασε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έφυγε ως ελεύθερος για τον Ολυμπιακό.

Για την Ένωση έχουν γραφτεί διάφορα ονόματα ακραίων επιθετικών, άλλα εκ των οποίων αποτελούν εφικτές περιπτώσεις και άλλα όχι.

Στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Ράιαν Μέντες, εξτρέμ της Καϊσέρισπορ, για την υπόθεση του οποίου είχατε διαβάσει πρώτοι σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr από τις 5 Ιουνίου.

Η Ένωση ενδιαφέρθηκε για τον «εκρηκτικό» εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος αγωνιστικά αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Διακρίνεται για την ταχύτητά του, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ωστόσο, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Μέντες ουσιαστικά έχει «κοπεί» από την Ένωση, κυρίως εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων της Καϊσέρισπορ (1.5 εκατομμύρια ευρώ) για την παραχώρησή του.

Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι ο Μέντες είναι καλός παίκτης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έμαθαν και τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του. Συνεπώς, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι με τα χρήματα που απαιτώνται για την απόκτηση του Μέντες, μπορούν να βρουν έναν ακόμα καλύτερο εξτρέμ, ο οποίος παράλληλα δεν θα είναι και «ορολογιακή βόμβα» στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags