Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μεταγραφάρα» ο Μαρινάκης – Κίνηση ματ με όνομα έκπληξη – «Άμυνα» για να καθαρίζει τους πάντες
| 2018-06-15 22:40:00

«Μεταγραφάρα» ο Μαρινάκης – Κίνηση ματ με όνομα έκπληξη – «Άμυνα» για να καθαρίζει τους πάντες

του Παναγιώτη Νικολάου
«Μεταγραφάρα» ο Μαρινάκης – Κίνηση ματ με όνομα έκπληξη – «Άμυνα» για να  καθαρίζει τους πάντες

Αυτό κι αν είναι... μπαμ. Τελειωμένη υπόθεση.

Ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα θα υπάρξουν στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλαγές θα έχουμε τόσο στην Ακαδημία (προπονητές φεύγουν και έρχονται…) όσο και σε στελέχη, καθώς υπάρχει προβληματισμός για την περσινή χρονιά.

Ωστόσο, κάποιες αλλαγές θα είναι και υποχρεωτικές, όπως για παράδειγμα του Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος πλέον θα έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στη Νότιγχαμ, οπότε όπως είναι λογικό, θα πρέπει να περιοριστούν οι αρμοδιότητές του στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος πάντως, έχει βρει τον ή καλύτερα την διάδοχό του και αυτή είναι η δικηγόρος Λίνα Σουλούκου!

Η ταλαντούχα νομικός πιστώνεται τη χρόνια εξαιρετική συνεργασία σε άπειρες μεταγραφικές/δικαστικές υποθέσεις με τον Ολυμπιακό, τόσο που ξεπεράστηκαν οι επαγγελματικές σχέσεις της με τον νυν αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου όσο και με συγκεκριμένους μάνατζερ, τους οποίους εκπροσωπούσε νομικά.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος στο περιβάλλον του και από την βοήθεια που προσέφερε η Σουλούκου στη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με ανθρώπους από το Λιμάνι να ισχυρίζονται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συγκεκριμένης κίνησης.

Η Σολούκου είναι ακέραια ως προς τη δουλειά της για τον Ολυμπιακό, ασχέτως των όσων πρότζεκτ… τρέχει εκτός ομάδας και αυτό της πιστώθηκε και ετοιμάζεται για την προαγωγή. Αναμένεται λοιπόν να καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις αρμοδιότητες του Βρέντζου, ωστόσο δεν θα έχει τόσο ενεργή συμμετοχή στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags