Facebook Pixel Τρελό σενάριο με Ολυμπιακό και... Ιβάν, θα γίνει νέα «κλοπή»;
| 2018-06-16 12:35:00

Τρελό σενάριο με Ολυμπιακό και... Ιβάν, θα γίνει νέα «κλοπή»; - Χαμός για στόπερ, τραβούν «λαχείο»

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό σενάριο με Ολυμπιακό και... Ιβάν, θα γίνει νέα «κλοπή»; - Χαμός για στόπερ, τραβούν «λαχείο»

Τι θα κάνουν οι Πειραιώτες στον... πόλεμο, πού παίζει ανατροπή.

Ένα σενάριο που μάλλον δεν έχει πολλές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα κυκλοφόρησε σήμερα στον Τύπο. Όπως λέγεται, λοιπόν, στο λιμάνι βλέπουν «ζεστά» την περίπτωση του Ιβάν Κουεγιάρ, του 34χρονου Ισπανού γκολκίπερ της Λεγανιές, ο οποίος έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο και παρουσιάζεται «φευγάτος».

Είναι δύσκολο, όμως, για τους Πειραιώτες να διεκδικήσουν τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα, καθώς η ομάδα του βρίσκεται δεδομένα σε «πόλεμο» με τον μάνατζερ που θεωρούν πως έκανε «δώρο» στον Ολυμπιακό τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Είναι, δηλαδή, σχεδόν αδύνατον να αφήσουν ελεύθερο και δεύτερο πελάτη του συγκεκριμένου ατζέντη για να πάει στους Ερυθρόλευκους, από τη στιγμή που πιστεύουν ότι με την περίπτωση του Ισπανού φορ έγινε «κλοπή» για χάρη της ελληνικής ομάδας.

Ακόμα κι αν Ολυμπιακός πάει επίσημα να χτυπήσει την πόρτα της Λεγανιές για τον Ιβάν Κουεγιάρ, είναι δεδομένο πως οι Ισπανοί θα ζητήσουν τον... ουρανό με τ' άστρα, παρόλο που ξέρουν ότι μπορεί να χάσουν τον παίκτη χωρίς αντάλλαγμα από τον επόμενο Δεκέμβρη, όταν θα έχει δικαίωμα υπογραφής σε ομάδα της αρεσκείας του.

Πάντως, από τη συγκεκριμένη περίπτωση η είδηση που βγαίνει είναι ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει να πάρει τρίτο τερματοφύλακα, για τη θέση του Σίλβιο Προτό, που θα είναι δεδομένα έμπειρος, κάτι που, φυσικά, έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή στο sportdog.gr.

Τι «παίζεται» με Λόπες

Σε ό,τι αφορά τα νέα σενάρια που φέρνουν τον Λισάντρο Λόπες κοντά στον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται στο λιμάνι να παίζουν κάποιο παιχνίδι τακτικής, προκειμένου να... θολώσουν τα νερά για χάρη άλλων περιπτώσεων, όπως αυτή του Ροντρίγκο Μολέντο. Διαφορετικά, είναι πιθανό να έχει γίνει ανατροπή στη συγκεκριμένη υπόθεση, αν όντως στον Πειραιά έχουν ξεμείνει από λύσεις (ήδη χάθηκε ο Κριστιάν Λέμα).

Πάντως, θυμίζουμε ότι τον Πορτογάλο αμυντικό τον πρότεινε στον Ολυμπιακό η Μπενφίκα και πως αρχικά οι Πειραιώτες δεν «ψήθηκαν» με την περίπτωσή του, κρατώντας το συγκεκριμένο όνομα στην αναμονή. Αξίζει δε, να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο παίκτης μέχρι πρόσφατα δεν έβλεπε με θετική διάθεση το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ελλάδα.

«Λαχείο» ο Κουντέ

Σχετικά με τον 23χρονο Καμερουνέζο μέσο, Πιερ Κουντέ, είναι ένας παίκτης που έχει παίξει στη Σεγούντα, χωρίς σοβαρές παραστάσεις. Μπορεί να προέρχεται από καλή σεζόν με τη φανέλα της Γρανάδας σε ένα πρωτάθλημα μάλλον ανταγωνιστικότερο του ελληνικού, ωστόσο σίγουρα δεν είναι μια... ελκυστική επιλογή και μοιάζει περισσότερο με «λαχείο».

Δεν αποκλείεται, πάντως, στον Ολυμπιακό να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση, θέλοντας να αξιοποιήσουν τις σχέσεις που έχουν αρχίσει να χτίζουν με κορυφαίους συλλόγους, όπως με την Ατλέτκο Μαδρίτης, στην οποία ανήκει ο παίκτης, αλλά και με την Μπενφίκα με αφορμή την περίπτωση του Λισάντρο Λόπες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags