Facebook Pixel Sportdog.gr | Φούντωσαν οι φήμες, να τι θα γίνει με Βράνιες - «Πόρτα» στον ΠΑΟΚ, «φίδια» στον Τύπο, τι «σκάει»
| 2018-06-16 13:45:00

Φούντωσαν οι φήμες, να τι θα γίνει με Βράνιες - «Πόρτα» στον ΠΑΟΚ, «φίδια» στον Τύπο, τι «σκάει»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φούντωσαν οι φήμες, να τι θα γίνει με Βράνιες - «Πόρτα» στον ΠΑΟΚ, «φίδια» στον Τύπο, τι «σκάει»

Παιχνίδια για τον Βόσνιο, τι γίνεται με φορ-καψούρα και εξτρέμ.

Συνεχίζεται το σήριαλ της μεταγραφής του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ, καθώς προς το παρόν δεν έχει σημειωθεί οριστική εξέλιξη, παρόλο που στο Βέλγιο γράφουν ότι ο παίκτης αναμένεται τη Δευτέρα για να περάσει από εξετάσεις.

Σε αυτή τη φάση υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην Άντερλεχτ και την ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχει η εκτίμηση ότι στο τέλος θα καλυφθεί. Οι Βέλγοι δεν έχουν ανέβει ακόμα στα 2,8 εκατ. ευρώ, όπως γράφεται, ενώ στην Ένωση ζητούν τουλάχιστον 3,2 εκατ. ευρώ. Η Άντερλεχτ, πάντως, μπορεί να φτάσει μέχρι τα 3 εκατ. και κάπου εκεί στη μέση μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Δεν υπάρχει, δηλαδή, περίπτωση να πάει η μεταγραφή πάνω απ' αυτό το ποσό κι όσο η ΑΕΚ επιμένει σε αυτές τις αξιώσεις στην ουσία παίζει με τη φλόγα, καθώς οι Βέλγοι δεν αναμένεται να περιμένουν για... πάντα την ελληνική ομάδα.

Αν και δεν αποκλείεται οι Κιτρινόμαυροι να κάνουν ένα παιχνίδι τακτικής, προκειμένου να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την Άντερλεχτ, αλλά και να βγει κατά κάποιο τρόπο η Ένωση νικήτρια απ' όλο αυτό ο σήριαλ.

Tι ισχύει για Ούγκο Βιέιρα

Στο μεταξύ, όσον αφορά την υπόθεση του Ούγκο Βιέιρα, όπως το sportdog.gr σάς αποκάλυψε με χθεσινό ρεπορτάζ, η ΑΕΚ είναι αυτή που δείχνει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο φορ και δεν ισχύει ότι της προτάθηκε, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί επιλογή για τον παίκτη, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις πιθανότητες που μπορεί να έχει η Ένωση, αλλά και την πρόθεση που έχει ο έμπειρος επιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μέντες και Καρτάμπια

Σχετικά με την περίπτωση του Ράιαν Μέντες, ισχύει ό,τι σας γράψαμε και χθες. Μπορεί ο παίκτης να βρίσκεται ακόμα στο ρεπορτάζ της ομάδας, ωστόσο σε λίγες μέρες θα... εξαφανιστεί, όπως έγινε και με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας. Ο 28χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι κοστολογείται από την Καϊσέρισπορ στο 1,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί να δώσει η ΑΕΚ, ενώ έχει ήδη «κοπεί» από τους Κιτρινόμαυρους λόγω αγωνιστικής αξίας και συμπεριφοράς.

Απίθανος στόχος, για την ώρα τουλάχιστον, θεωρείται και ο Φεντερίκο Καρτάμπια της Λα Κορούνια, καθώς δεν προκύπτει από πουθενά ότι η ισπανική ομάδα θέλει να παραχωρήσει τον συγκεκριμένο παίκτη.

Όπως και να έχει, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα η ΑΕΚ ασχολείται με άλλον στόχο για τα εξτρέμ, το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει και δεν αποκλείεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε σημαντικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags