Facebook Pixel Τρελό σενάριο: Χρυσάφι Τίγρη για την «καψούρα» των Παναθηναϊκών;
| 2018-06-18 09:53:00

Τρελό σενάριο: Χρυσάφι Τίγρη για την «καψούρα» των Παναθηναϊκών; - «Χουνέρι» σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελό σενάριο: Χρυσάφι Τίγρη για την «καψούρα» των Παναθηναϊκών; - «Χουνέρι» σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Σκάει μεταγραφή στην ΑΕΚ για τα εξτρέμ. Ποιος είναι «εκλεκτός»;

Ένα απίθανο σενάριο κυκλοφορεί σήμερα στον Τύπο, σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα, ο Σουηδός άσος φέρεται να αποτελεί θερμή εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τον ξέρει καλά από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο η Ένωση, αλλά και οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, να καλύψει το κασέ του παίκτη. Ακόμα κι αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μια τεράστια υπέρβαση να προσφέρει ένα… τρελό συμβόλαιο στον Μάρκους Μπεργκ, σίγουρα η μεταγραφή θα έβρισκε εμπόδιο στις απαιτήσεις της Αλ Αχλί, η οποία δεδομένα θα αξιώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός φορ έχει το δικαίωμα από 1/1/19 να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, αφού το επόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό με τους Άραβες, οπότε θα ήταν πολύ πιο πιθανό -και λογικό- να απασχολήσει τότε την ΑΕΚ ή όποια άλλη top ομάδα της Super League.

Η ρήτρα του Βράνιες

Όσον αφορά το σήριαλ με τον Όγκνιεν Βράνιες, οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή έχουν επικεντρωθεί στο ύψος της ρήτρας για μελλοντική επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα και στο πόσο δεσμευτική θα είναι, καθώς ήδη ο Βόσνιος έχει «απειλήσει» τους «κιτρινόμαυρους» με μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λοιπόν, θέλει να εξασφαλίσει πως ο παίκτης δε θα γυρίσει από την Άντερλεχτ στη Super League για άλλη ομάδα, ή τουλάχιστον, αν αυτό συμβεί, τότε η ΑΕΚ να πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Πάντως, αν δεν υπάρξουν εξελίξεις ως και αύριο στην υπόθεση, τότε θα σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις με τους Βέλγους δεν οδεύουν καλά, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την πιθανότητα «ναυαγίου» της μεταγραφής.

Έρχεται ο «εκλεκτός»

Στο μεταξύ, όπως σας αποκαλύψαμε και σε ρεπορτάζ του Σαββάτου, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του εξτρέμ στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν επικεντρωθεί σε περίπτωση που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα στον Τύπο και είναι πολύ πιθανό σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις για τον «εκλεκτό» του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Εξάλλου, η περίπτωση του Ράιαν Μέντες δεν «παίζει» για την Ένωση, όπως σας έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή. Μπορεί το συγκεκριμένο όνομα να συντηρείται στην επικαιρότητα, αλλά είναι αδύνατον για την ΑΕΚ να καλύψει της απαιτήσεις της Καϊσέρισπορ, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ζητάει αρχικά 3 εκατ. ευρώ για την πώληση του 28χρονου άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι.  

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags