Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο χουνέρι Μαρινάκη σε «Τίγρη» μετά τον Λάζαρο - Του άρπαξε και την ταλεντάρα!
| 2018-06-18 23:35:00

Νέο χουνέρι Μαρινάκη σε «Τίγρη» μετά τον Λάζαρο - Του άρπαξε και την ταλεντάρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο χουνέρι Μαρινάκη σε «Τίγρη» μετά τον Λάζαρο - Του άρπαξε και την ταλεντάρα!

Φέρνει σούπερ παίκτη με ρήτρα 20 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο Sportdog.gr,  μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ, ο οποίος ανήκει στη Ατλέτικο Μαδρίτης!

Πιο συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να πάρουν δανεικό τον Καμερουνέζο άσο από τους «ροχιμπλάνκος», καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Σιμέονε, παρότι έχει ρήτρα που φτάνει στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ, που πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Γρανάδα και είχε 27 συμμετοχές με 5 γκολ, έγινε διεθνής μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει τόσο η Ράγιο Βαγεκάνο όσο και η Χετάφε!

Εκτός από τους δύο ισπανικούς συλλόγους όμως, ο Κουντέ είχε προταθεί πριν από περίπου έναν μήνα και στην ΑΕΚ, η οποία με τον Μανόλο Χιμένεθ ακόμα στον πάγκο της, είχε εξετάσει λεπτομερώς την περίπτωσή του, σύμφωνα τα τότε δημοσιεύματα.

Ο Καμερουνέζος ωστόσο προτάθηκε περίπου έναν μήνα αργότερα και στον Ολυμπιακό, ο οποίος με γρήγορες κινήσεις μίλησε απευθείας με την Ατλέτικο και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, θέλοντας έτσι να προκαλέσει άλλο ένα… ηχηρό χτύπημα στην ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία θυμίζουμε πως έχει ήδη χάσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενώ ανάλογα δημοσιεύματα υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες τόσο για τον Κάιπερς (του Εργοτέλη) όσο και τον Γκερέρεο (που από τη Λεγανές υπέγραψε στο Λιμάνι).

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως σας έχει γράψει το Sportdog.gr, έχει αποφασίσει στον… πόλεμο με τον Τίγρη να βγει νικητής το φετινό καλοκαίρι και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags