Facebook Pixel Τρελό σενάριο - Εξωπραγματικό deal 8,5 εκατ. στον Παναθηναϊκό για Κουρμπέλη
| 2018-06-19 12:35:00

Σενάριο για να πέσεις κάτω - Εξωπραγματικό deal 8,5 εκατ. στον ΠΑΟ για Έλληνα; - Δεν «παίζει» ΠΟΤΕ

του Νίκου Στεργίου
Σενάριο για να πέσεις κάτω - Εξωπραγματικό deal 8,5 εκατ. στον ΠΑΟ για Έλληνα; - Δεν «παίζει» ΠΟΤΕ

Ποιος το «έβγαλε» και για ποιον; Διάβασε και θα βάλεις τα γέλια!

Ένα ακόμα… τρελό σενάριο κυκλοφόρησε στον Τύπο για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, σύμφωνα με το οποίο η Φενέρμπατχσέ ετοιμάζεται να κάνει επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό για να αγοράσει τον Έλληνα άσο.

Μάλιστα, σχετικό δημοσίευμα ανέφερε ότι πρόταση στους «πράσινους» θα αγγίξει τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ η προσφορά στον παίκτη θα αφορά τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο!
 

Ωστόσο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του sportdog.gr, το ενδεχόμενο αυτό φαντάζει, για την ώρα, απίθανο, καθώς οι Τούρκοι δεν έχουν δείξει κανένα ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο και το θέμα φαίνεται πως εξυπηρετεί μανατζερικά συμφέροντα.
 
Η Φενέρμπαχτσέ όντως αναζητάει χαφ στην αγορά, ωστόσο η βασική προτεραιότητα του νέου προπονητή της, Φιλίπ Κοκού, είναι ο συμπατριώτης του, Μάρκο φαν Χίνκελ, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι, δεν υπολογίζεται εκεί και τον ξέρει καλά από την κοινή τους θητεία στην Αϊντχόβεν. Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει συζητήσεις για να τον αποκτήσει είτε ως ελεύθερο, είτε ως δανεικό, αν δεν καταφέρει να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.

Επομένως, δεν υπάρχει το όνομα του αρχηγού του Τριφυλλιού στο «κάδρο» για τους Τούρκους, όπως δεν έχει προκύψει ποτέ μέχρι τώρα κανένα επίσημο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, κόντρα στα κατά καιρούς δημοσιεύματα.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν φέτος τον Δημήτρη Κουρμπέλη, γύρω από τον οποίο θέλουν να «χτίσουν» τη νέα ομάδα. Αλλά και ο Έλληνας χαφ δηλώνει ευτυχής στον Παναθηναϊκό και δε σκέφτεται προς το παρόν να πάρει μεταγραφή, εκτός μόνο αν προκύψει κάποια σούπερ πρόταση από κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα (έχει προτίμηση στην Ιταλία), αν και στον ορίζοντα δεν υπάρχει καμία τέτοια προοπτική στην παρούσα στιγμή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags