Facebook Pixel Sportdog.gr | Ορατός ο κίνδυνος να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ο Πανηλειακός
| 2018-06-20 02:01:00

Ορατός ο κίνδυνος να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ο Πανηλειακός

Sportdog Team
Ορατός ο κίνδυνος να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ο Πανηλειακός

Ερωτηματικό αποτελεί πλέον η συμμετοχή του Πανηλειακού στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής , καθώς στην Γ.Σ. που έγινε την Δευτέρα (18/6) έγινε γνωστή η διάλυση της κίνησης «Πυρσός».

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο της διάλυσης στον Πανηλειακό, καθώς στην Γ.Σ. που έγινε την Δευτέρα (18/6) ανακοινώθηκε η διάλυση της κίνησης «Πυρσός».

Τα μέλη της συγκεκριμένης κίνησης έκαναν γνωστό πως αδυνατούν να σηκώσουν το οικονομικό φορτίο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στην έλλειψη στήριξης τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους φορείς του Πύργου.

Το μέλος του «Πυρσού» Νίκος Γιαννόπουλος διάβασε σε όσους παρευρέθηκαν στην Γ.Σ. την ανακοίνωση της αποχώρησης, ενώ παράλληλα έκανε και έναν απολογισμό των δύο αυτών χρόνων όπου και ανέλαβαν τις τύχες της: « Η πραγματικότητα δυστυχώς ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που ελπίζαμε και θέλαμε. Ειδικότερα, η προσέλευση του κόσμου για το μέγεθος και την ιστορία του Πανηλειακού, για την προσπάθεια για την αναγέννηση δεν ήταν η αναμενόμενη. Δυστυχώς αυτή η κατάσταση Κυριακή με Κυριακή επιδεινωνόταν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: η ομάδα μετά από τέσσερα επιτυχή αποτελέσματα και με νίκη στον επόμενο αγώνα με τον Τσικλητήρα θα περνούσε πρώτη. Αποτέλεσμα; 47 εισιτήρια!

Στο σημείο αυτό, κάνοντας την αυτοκριτική μας, ίσως έγιναν λάθη. Ενδεχομένως ένα από τα λάθη που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι πιστέψαμε σε διεύρυνση του «Πυρσού». Μέχρι και σήμερα όμως παρ’ όλες τις προσπάθειες που κάναμε αυτό δε κατέστη εφικτό.

Η πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί είναι η συρρίκνωση του «Πυρσού», τα μειωμένα κεφάλαια και κατά συνέπεια η αδυναμία μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το αρχικό μας πλάνο. Καλούμε όποιον μπορεί και θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια αυτή αποτρέποντας τον κίνδυνο της μη ύπαρξης της ομάδας στο γήπεδο».

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τους ««ερυθρόλευκους», καθώς σε περίπτωση που δεν βρεθεί χρηματοδότης για την ομάδα, τότε το ενδεχόμενο να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής είναι πλέον ανοικτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags