Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση με νόημα από παίκτη που θέλει ο Άρης: «Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού»!
| 2018-06-19 17:47:00

Δήλωση με νόημα από παίκτη που θέλει ο Άρης: «Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού»!

Sportdog Team
Δήλωση με νόημα από παίκτη που θέλει ο Άρης: «Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού»!

Τι ξεκαθάρισε για το μέλλον του.

Ο Νίκο Μαρτίνεζ μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη και ξεκαθάρισε ότι παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού, αποφεύγοντας να απαντήσει αν όντως έχει συμφωνήσει με τους Κίτρινους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena 89.4 Fm: 

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη και τον Ολυμπιακό:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Πάκο Ερέρα. Ο ατζέντης μου μιλάει με τον Άρη αυτήν την στιγμή, αλλά μιλάει και με τον Ολυμπιακό όπου ανήκω. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμη για το μέλλον μου. Μπορώ να πω τι θέλω να κάνω σε τρεις εβδομάδες από τώρα που θα έχουν τελειώσει οι συζητήσεις. Τώρα επειδή σέβομαι τον Ολυμπιακό, την ομάδα μου, δεν μπορώ να πω τίποτα».

Για τον Άρη:

«Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και είναι σε μια όμορφη πόλη».

Για τον Πάκο Ερέρα:

«Όταν ήμουν στην Ισπανία είχα επίσης Ισπανό προπονητή. Ρώτησα για τον Πάκο Ερέρα μερικούς Ισπανούς παίκτες και μου είπαν πολύ καλά πράγματα για αυτόν. Θέλει να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο στις ομάδες του και ξέρω πως έχει πάει σε καλές ομάδες παλαιότερα όπως η Θέλτα και η Σπόρτινγκ Χιχόν».

Για το αν μίλησε με κάποιον από τον Άρη:

«Ο μόνος παίκτης με τον οποίον μίλησα για τον Άρη είναι ο Μάουρο Πόι, ήμασταν μαζί στον Παναιτωλικό και είμαστε φίλοι».

Για το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό:

«Περιμένω τον ατζέντη μου τον Αλεχάντρο Μπαρτόλο να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να μάθουμε τώρα τι θέλει ο Ολυμπιακός από εμένα. Θέλει να με κρατήσει ή όχι. Αν μείνω στον Ολυμπιακό πάντως δεν νομίζω να φύγω δανεικός προς τον Άρη, αλλά δεν ξέρω σίγουρα, δεν είναι δική μου καθαρά επιλογή. Αυτοί αποφασίζουν για εμένα, δεν ξέρω αν θέλουν να με δώσουν δανεικό ή όχι. Όταν μας πουν τι θέλουν, θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα δούμε τελικά τι θα κάνω του χρόνου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags