Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες για παίκτη που θέλει ο Άρης: «Είναι σπάνιος, προσφέρει κάτι το διαφορετικό»
| 2018-06-19 22:51:00

Φοβερές ατάκες για παίκτη που θέλει ο Άρης: «Είναι σπάνιος, προσφέρει κάτι το διαφορετικό»

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες για παίκτη που θέλει ο Άρης: «Είναι σπάνιος, προσφέρει κάτι το διαφορετικό»

Θα είναι σίγουρα σημαντική προσθήκη για τους Θεσσαλονικείς.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού, Φώτης Παπουλής και αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στην κυπριακή ομάδα, Νικόλα Μαρτίνες, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πολυετή παρουσία του στον Απόλλωνα Λεμεσσού: «Είμαι σε μια οργανωμένη ομάδα, που συνεχώς μεγαλώνει, έχει συνέχεια φιλοδοξίες τόσο στην Κύπρο όσο στην Ευρώπη. Όταν μια ομάδα σου καλύπτει τα θέλω δεν υπάρχει λόγος να κυνηγήσεις κάτι άλλο. Ο Απόλλων προσφέρει φερεγγυότητα και σιγουριά, είναι άκρως επαγγελματικές οι συνθήκες. Όλα αυτά συναινούν ώστε να δουλέψεις αμέριστα. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και η είσοδος στους ομίλους του Europa League».

Για τον Νικόλα Μαρτίνες, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Άρη: «Είναι παίκτης τρομερά καταρτισμένος. Έχει φοβερή τεχνική, είναι έξυπνος παίκτης. Μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο, ομόρφυνε την ομάδα μας. Μπορεί να προσφέρει το κάτι διαφορετικό σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Έχει σπάνια χαρακτηριστικά, μπορεί να ξεσηκώσει το γήπεδο, μπορεί να κάνει φαντεζί πράγματα. Είναι καλός και ουσιώδης ποδοσφαιριστής. Με τον Νικόλα είμαστε καλοί φίλοι. Μιλάει και τη γλώσσα λίγο και είναι καλό αυτό. Έχουμε πολύ καλή επαφή, είναι άκρως επαγγελματίας και οικογενειάρχης».

Για τη θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί: «Προσωπική μου άποψη είναι ότι εκτός από δεκάρι παίζει με ευκολία και στα εξτρέμ. Μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις με περίσσεια ευκολία. Είναι ένας πολύ χαρισματικός παίκτης, το γνωρίζουν αυτό οι φίλαθλοι και από τη θητεία του στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και όπου πήγε άφησε το στίγμα του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags