Facebook Pixel Παρανοϊκά σενάρια στον Ολυμπιακό: Ο «Mr. 2 μύρια», ο… άμπαλος και η «βόμβα» από Σίτι
| 2018-06-21 13:08:00

Σκέτη παράνοια: Ο Mr. 2 μύρια, ο… άμπαλος και η «βόμβα» από Σίτι - Μία η «καψούρα», ένας ο… σίγουρος

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκέτη παράνοια: Ο Mr. 2 μύρια, ο… άμπαλος και η «βόμβα» από Σίτι - Μία η «καψούρα», ένας ο… σίγουρος

Τα… τρελά που γράφονται για τον Ολυμπιακό. Μόνο εδώ η αλήθεια!

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο προς το παρόν όλες οι υποθέσεις που απασχολούν τους Πειραιώτες δεν προχωρούν, αν και στην κορυφή της λίστας υπάρχει πάντα η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο, για τον οποίο στο λιμάνι πιστεύουν ότι θα καταφέρουν στο τέλος να αποκτήσουν.
 
Σχετικά με τις υπόλοιπες επιλογές που φέρονται να εξετάζονται από τους «ερυθρόλευκους», η περίπτωση του Ντιέγο Ρέγες παραμένει απαγορευτική τόσο γιατί ο παίκτης έχει άσχημο ιστορικό τραυματισμών (γι' αυτό έχασε το Μουντιάλ), όσο και γιατί έχει πολύ υψηλό κασέ. Αξίζει μόνο να σημειώσουμε ότι από την Πόρτο αποχώρησε επειδή ζητούσε συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.
 
Παράλληλα, πολύ δύσκολο θεωρείται ο Ολυμπιακός να έχει ψηλά στη λίστα του και τον Αφρικανό, Τζον Μπόι, που στα 31 του χρόνια μένει ελεύθερος από την τουρκική Σίβασπορ. Πρόκειται, άλλωστε, για παίκτη που δεν έχει το σούπερ βιογραφικό που μάλλον οι ικανότητές του δεν μπορούν να… συγκινήσουν κανέναν στο λιμάνι.
 
Στο μεταξύ, πανάκριβη επιλογή είναι κι αυτή του νεαρού μέσου, Ντάγκλας Λουίζ, της Μάντσεστερ Σίτι. Ακόμη και τον δανεισμό του να εγκρίνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, θεωρείται πολύ δύσκολο ο Καταλανός κόουτς να στείλει τον 20χρονο Βραζιλιάνο μέσο να πάρει παιχνίδια για να «ψηθεί» στην... Ελλάδα.  
 
Μάρκοβιτς και Κουντέ
 
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα «μέτωπα», η υπόθεση του Λάζαρ Μάρκοβιτς δεν έχει τελειώσει οριστικά για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δίνουν μεγάλη μάχη, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, μιας και για τον Σέρβο άσο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες που αγωνίζονται σε καλύτερα πρωταθλήματα.
 
Σχετικά με τον Πιέρ Κουντέ, το deal ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο παίκτης φέρεται να «ψάχνεται» στην Ισπανία, πριν πάρει την τελική του απόφαση να έρθει στην Ελλάδα. Πάντως, για τον νεαρό μέσο υπάρχει αισιοδοξία στον Πειραιά πως τελικά θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, μιας και τα «κονέ» που έχουν χρησιμοποιήσει οι «ερυθρόλευκοι» στην περίπτωσή του είναι αρκετά δυνατά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags