Facebook Pixel Sportdog.gr | Έμεινε στην... προσπάθεια η Αυστραλία, κοντά σε πρόκριση η Δανία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-21 16:50:00

Έμεινε στην... προσπάθεια η Αυστραλία, κοντά σε πρόκριση η Δανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έμεινε στην... προσπάθεια η Αυστραλία, κοντά σε πρόκριση η Δανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλες 1-1 οι δύο ομάδες.

Στο "Χ" έμειναν Δανία και Αυστραλία για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου και αν η Γαλλία δεν κερδίσει σε λίγη ώρα το Περού, τότε η πρόκριση θα εξελιχθεί σε... θρίλερ.

Οι Δανοί ξεκίνησαν φουριόζοι το παιχνίδι και μόλις στο 7' άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο σουτ στην κίνηση του Έρικσεν από το ύψος της μεγάλης περιοχής των Αυστραλών.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αφού τα "καγκουρό" ήθελαν πάση θυσία τη νίκη και πίεσαν πολύ αφ' ότου έμειναν πίσω στο σκορ. Στο 36' ο Λέκι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πόουλσεν μέσα στην περιοχή και με την βοήθεια του VAR ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Γέντινακ ευστόχησε από τα 11 βήματα και ισοφάρισε στο 38' για την Αυστραλία, που είχε μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του ματς. Το δεύτερο μέρος ανήκε στους Αυστραλούς, οι οποίοι έκλεισαν για μεγάλο διάστημα τους Δανούς στα "καρέ" τους, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Μάλιστα, στο 88' χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για την Αυστραλία, όταν Αρζάνι και Λέκι δεν μπόρεσαν να νικήσουν δις τον Κάσπερ Σμάιχελ. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος κι έτσι η Δανία έφτασε τους 4 βαθμούς και πλέον αν η Γαλλία δεν κερδίσει το Περού, τότε ο όμιλος θα γίνει... καυτός.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δανία (Άγκε Χαρέιντε):
Σμάιχελ, Κίαερ, Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Ν. Γιόργκενσεν (68' Κορνέλιους), Έρικσεν, Ντάλσγκααρντ, Στρίγκερ, Σένε, Πόουλσεν (59' Μπρεϊτγουέιτ), Σίστο

Αυστραλία (Μπερτ φαν Μάαρβαϊκ): Ράιαν, Μίλιγκαν, Λέκι, Κρούσε (69' Αρζάνι), Ναμπούτ (75' Γιούριτς), Μούι, Γέντινακ, Μπέχιτς, Ρισντόν, Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς (82' Ίρβιν)

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags