Facebook Pixel Νέα «βόμβα» στον ΠΑΟΚ - Έρχεται και ο Πούκι
| 2018-06-22 12:20:00

Νέα «βόμβα» Ιβάν μετά τον Βραζιλιάνο - Έρχεται και «φονιάς» - Σκάει ξανά τρελά λεφτά, σαρώνει ο ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέα «βόμβα» Ιβάν μετά τον Βραζιλιάνο - Έρχεται και «φονιάς» - Σκάει ξανά τρελά λεφτά, σαρώνει ο ΠΑΟΚ

«Κλεισμένο» deal, πέφτουν οι υπογραφές, θα... πέσει και η Τούμπα.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι για τον ΠΑΟΚ η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τεέμου Πούκι. Ο Φινλανδός φορ αναμένεται να είναι το δεύτερο «χτύπημα» του Δικεφάλου του Βορρά για την ενίσχυση της επίθεσης, μετά την απόκτηση του νεαρού Βραζιλιάνου, Λέο Ζαμπά.
 
Στην ουσία υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές από την περασμένη Παρασκευή και, πλέον, βρισκόμαστε στη φάση των τελικών συζητήσεων, που αφορούν τις πληρωμές των μάνατζερ του παίκτη.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το deal να κλείσει οριστικά είτε μέσα στη μέρα, είτε -το αργότερο- μέσα στο Σαββατοκύριακό.

Βεβαίως, κι αυτή η μεταγραφή θα είναι αρκετά δαπανηρή για τον ΠΑΟΚ, παρόλο που ο παίκτης θα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να βάλει βαθιά το χέρι για να «τακτοποιήσει» τους εκπροσώπους του 28χρονου φορ, οι οποίοι ήταν κι αυτοί που δυσκόλεψαν τις διαπραγματεύσεις, ενώ αναμένεται να προσφέρει πάνω από 500.000 ευρώ μόνο για το πριμ υπογραφής!
 
Όσον αφορά τις αποδοχές του Τεέμου Πούκι, στον παίκτη λέγεται ότι έχει προταθεί συμβόλαιο τριετές, που θα του αποφέρει για κάθε χρόνο περίπου 1,6 εκατ. ευρώ. Βέβαια, αυτό το ποσό μοιάζει κάπως υπερβολικό, ωστόσο είναι πολύ πιθανό το κασέ του παίκτη, μαζί με τα μπόνους, να ξεπερνάει κατά πολύ το ένα «μύριο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags