Facebook Pixel Γυρίζει και νωρίτερα!
| 2011-08-21 21:21:00

Γυρίζει και νωρίτερα!

Γυρίζει και νωρίτερα!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνέρχεται από την εγχείρηση στο γόνατο, δουλεύει κάθε μέρα πιο σκληρά και πιθανότατα θα επιστρέψει σε λιγότερο χρόνο από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ήταν για δεύτερο σερί καλοκαίρι ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τραυματίστηκε στο γόνατο επί αυστριακού εδάφους στο φιλικό με τη Σίβασπορ και πέρασε τις πόρτες του χειρουργείου, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πέντε μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Εξάλλου, ο τραυματισμός ήταν σοβαρός και η γκαντεμιά του Λάζου ακόμη... χειρότερη!

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός δίνει τα πάντα, κάνει διπλή θεραπεία και το γόνατό του γίνεται ολοένα και καλύτερα. Φυσικά έχει ακόμη πολύ δρόμο, αλλά όπως όλα δείχνουν θα έχει καταφέρει να επιστρέψει πριν από τα Χριστούγεννα στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβρη ελαφρύ τρέξιμο, έχοντας πάντα στο μυαλό του το περυσινό τεράστιο come back μετά τον σοβαρό τραυματισμό και την επέμβαση στον αστράγαλο.

Πηγή: Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags