Facebook Pixel Sportdog.gr | Στήριξη, μπινελίκια και χειρονομίες για Ντουρμάζ - Αρχηγική ομιλία στα αποδυτήρια
| 2018-06-24 23:27:00

Στήριξη, μπινελίκια και χειρονομίες για Ντουρμάζ - Αρχηγική ομιλία στα αποδυτήρια

Sportdog Team
Στήριξη, μπινελίκια και χειρονομίες για Ντουρμάζ - Αρχηγική ομιλία στα αποδυτήρια

Τρελάθηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Η προπόνηση της Σουηδίας ξεκίνησε λίγο διαφορετικά από ότι συνήθως. Οι παίκτες παρατάχθηκαν σε μία γραμμή και ο Τζίμι Ντουρμάζ ήθελε να τους πει μερικά λόγια, σχετικά με τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε λόγω του φάουλ στον Τίμο Βέρνερ, από το οποίο προήλθε το νικητήριο για τη Γερμανία γκολ του Τόνι Κρόος.

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο πιο ψηλό επίπεδο. Η κριτική είναι μέρος της δουλειάς μου, μπορώ να ζήσω με αυτό, ακόμα κι αν γίνεται κάθε μέρα. Αλλά να με βρίζει κάποιος και να απειλούν τη δική μου ζωή, αλλά κι αυτή των παιδιών μου είναι κάτι ανεπίτρεπτο. Είμαι Σουηδός και είμαι περήφανος, που φοράω αυτή τη φανέλα κι αυτό το εθνόσημο. Την ίδια στιγμή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους, όσοι μου στάθηκαν. Θα μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε Σουηδία».

Εν συνεχεία όλοι οι παίκτες φώναξαν δυνατά Fuck Racism, με τον δακρυσμένο Μίκαελ Λούστιγκ και τον Τζον Γκουϊντέτι έκαναν χειρονομίες προς τους φωτογράφους, απευθυνόμενοι φυσικά σε όσους απείλησαν την ζωή του Τζίμι Ντουρμάζ. Τον λόγο πήρε μετά το τεχνικός Γιάνε Άντερσον, ο οποίος τάχθηκε με το μέρος του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: «Αυτά που έγιναν χθες είναι ανεπίτρεπτα. Είμαστε όλοι στο πλευρό του Τζίμι». Μία σημειολογική κίνηση, που φανερώνει πολλά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags