Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στο λιμάνι: Γιατί και με ποιους τα «πήραν» - Οι τελειωμένοι που αργούν, αυτός έρχεται
| 2018-06-24 20:31:00

Χαμός στο λιμάνι: Γιατί και με ποιους τα «πήραν» - Οι τελειωμένοι που αργούν, αυτός έρχεται

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στο λιμάνι: Γιατί και με ποιους τα «πήραν» - Οι τελειωμένοι που αργούν, αυτός έρχεται

Φουλ για μεταγραφάρα ο Ολυμπιακός. Όλα τα ονόματα.

Μεταγραφικός οργασμός, τουλάχιστον στον Τύπο, παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμα δεν έχει προχωρήσει κάποια υπόθεση και ο χρόνος πλέον πιέζει. Την Δευτέρα οι Πειραιώτες αναχωρούν για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό και η αλήθεια είναι, πως μέχρι στιγμής δεν κυλούν όλα όπως τα είχαν σχεδιάσει στο λιμάνι.

Οι Ερυθρόλευκοι στο πλάνο τους είχαν προγραμματίσει να έχουν κλείσει μέχρι σήμερα τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές και ήταν σχεδόν βέβαιοι για αυτό, βάσει των συζητήσεων που είχαν κάνει με παίκτες και μάνατζερ, ωστόσο οι υποθέσεις δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν με κάποιους ποδοσφαιριστές που θεωρούσαν κλεισμένους και για αυτό... φουλάρουν για να τελειώσουν κάποιες κινήσεις, όπως φαίνεται άλλωστε και από τα πρωτοσέλιδα του Τύπου.

Όσον αφορά τα ονόματα που κυκλοφορούν, όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η υπόθεση που είναι αρκετά προχωρημένη είναι αυτή του Κουντέ, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες ώστε από την Ατλέτικο Μαδρίτης να πιάσει Λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, θολό είναι το τοπίο για τον Ντομίνγκος Ντουάρτε, τον κεντρικό αμυντικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ρεπορτάζ το οποίο προέκυψε κυρίως από την Πορτογαλία και δεν επιβεβαιώνεται από τους Πειραιώτες. Όπως σας ενημερώσαμε άλλωστε, στον Ολυμπιακό ψάχνουν και για κάτι καλύτερο από τον θηριώδη στόπερ (1.90 μ.), ενώ σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις για τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό στο οποίο κοστολογείται.

Δεν αποκλείεται πάντως, η μεταγραφή του Ντουάρτε να συνδέεται και με την υπόθεση του Οτζίτζα Οφόε, τον οποίο… έσπρωχναν προς την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο την τελευταία στιγμή τον «έκοψε» ο νέος προπονητής, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr. Ο Βέλγος δεν έχει κάτι άλλο στα χέρια του για την ώρα και αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ολυμπιακού, περιμένει για τις εξελίξεις.

Κάτι… τρέχει με Σεμπά!

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Σεμπά από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Βραζιλιάνος εξτρέμ «κόπηκε» και από την αποστολή για την προετοιμασία, ενώ οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή του είναι πολύ πιθανό να κλείσει και μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έμαθε το Sportdog.gr από αξιόπιστη πηγή, για την ώρα δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ούτε πως ο Σεμπά θα πάει στην Κίνα στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο ούτε ότι τα λεφτά φτάνουν στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος…

  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags