Facebook Pixel Sportdog.gr | Κολομβία από άλλο πλανήτη – Τριάρα στην Πολωνία για πλάκα (BINTEO)
| 2018-06-24 22:55:00

Κολομβία από άλλο πλανήτη – Τριάρα στην Πολωνία για πλάκα (BINTEO)

Sportdog Team
Κολομβία από άλλο πλανήτη – Τριάρα στην Πολωνία για πλάκα (BINTEO)

Οι Λατινοαμερικάνοι επικράτησαν 3-0 των βορειοευρωπαίων και διατηρούν ελπίδες πρόκρισης στον 8ο όμιλο.

Οι δύο ομάδες μπηκαν πολύ πολύ προσεκτικά στο ματς με αποτέλεσμα να δούμε ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες. Συν τοις άλλοις υπήρχαν και διακοπές που κατέστησαν ακόμα πιο κακό το θέαμα. Στο 30 δε ο τραυματισμός του Αγκιλάρ οδήγησε στην είσοδο φορείου και στην αντικατάστασή του. Δέκα λεπτά αργότερα όμως, στην πρώτη φάση του αγώνα, η Κολομβία κατάφερε να προηγηθεί. Ύστερα από γλυκά σέντρα του Χάμες Ροντρίγκες ο Μινά έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Πολωνία μπήκε με διάθεση να πιέσει, αλλά η Κολομβία ήταν αυτή που απείλησε και διατήρησε την υπεροχή. Στο 52' ο Κουαδράδο έστρωσε στον Φαλκάο, ωστόσο η μπάλα μετά το σουτ του επιθετικού της Μονακό πέρασε άουτ. Στο 58' οι Πολωνοί έχασαν φοβερή ευκαιρία να ισοφαρίσουν. 58' Ο Λεβαντόφσκι υποδέχθηκε υπέροχα τη μπάλα μετά την σαραντάρα μπαλιά του Πάζνταν, ωστόσο το τελείωμα του δεν ήταν αυτό που έπρεπε με τον Οσπίνα να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 69' η Κολομβία πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Κιντέρο έβγαλε με κάθετη μπαλιά τον Φαλκάο τετ α τετ με τον Σέζνι και τελείωσε εξαιρετικά τη φάση, σημειώνοντας το 0-2. Στο 75' έγινε και το 0-3 από τον Κουαδράδο και κάπου εκεί τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Στο 81' η Πολωνία πήγε να μειώσει σε σημαντική ευκαιρία που έχασε ο Χριχόβιακ που βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο Οσπίνα είχε και εδώ απάντηση. Τέσσερα λεπτά αργότερα το τακουνάκι του Ουρίμπε απομακρύνθηκε από τον Μπέντναρεκ πάνω στη γραμμή.

Το 0-3 παρέμεινε μέχρι τέλους με την Κολομβία να λαμβανει τους πρώτου τρεις βαθμούς στο Μουντιάλ και την Πολωνία να αποχαιρετά τη διοργάνωση. Στο επόμενο ματς η Κολομβία θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη και η Πολωνία την Ιαπωνία.

Πολωνία (Ναβάλκα): Σέζνι, Πάζνταν (80' Γκλικ), Μπέντναρεκ, Μπερεζίνσκι (72' Τεόντορτσεκ), Πίστσεκ, Γκοράλσκι, Χριχοβιάκ, Ρίμπους, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Κοβνάτσκι

Κολομβία (Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρίας, Μίνα, Μόχικα, Σάντσες, Μπάριος, Αγκιλάρ (30' Ουρίμπε), Χάμες, Κουαδράδο, Κιντέρο (73' Τζέρμα), Φαλκάο (78' Μπάκα)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags