Facebook Pixel Γελάει ο κόσμος με αυτόν που «φέρνει» ο Δώνης στον Παναθηναϊκό
| 2018-06-25 11:10:00

Γελάει ο κόσμος με αυτόν που «φέρνει» ο Δώνης στον ΠΑΟ - Τον απέρριψε ο Ουζουνίδης όταν έμαθε ότι…

του Νίκου Στεργίου
Γελάει ο κόσμος με αυτόν που «φέρνει» ο Δώνης στον ΠΑΟ - Τον απέρριψε ο Ουζουνίδης όταν έμαθε ότι…

Αδιανόητο σενάριο για Βραζιλιάνο άσο. Δεν παίζει ΠΟΤΕ. 

Ένα… τρελό σενάριο κυκλοφόρησε σήμερα στον Τύπο, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Λέο Μπονατίνι της Αλ Χιλάλ.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, ο Γιώργος Δώνης ρώτησε την πρώην ομάδα του αν παραχωρείται ο 24χρονος Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χαλ (47 ματς, 12 γκολ), ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο να συνέβη, για πολλούς λόγους.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δε συνέπεσε ποτέ με τον Γιώργο Δώνη στην Αλ Χιλάλ, οπότε δεν τον γνωρίζει προσωπικά, ούτε έχουν συνεργαστεί ποτέ, με αποτέλεσμα να μπορεί, όπως λέγεται, να τον «ψήσει» να έρθει στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια, ο Βραζιλιάνος φορ πήγε στην αραβική ομάδα δύο μήνες αργότερα απ’ όταν αποχώρησε ο Έλληνα τεχνικός.

Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από την Αλ Χιλάλ. Οι δύο πλευρές «τα έσπασαν» όταν πήραν διαζύγιο, με αποτέλεσμα να θεωρείται απίθανο ο Έλληνας τεχνικός να μπήκε στη διαδικασία των συζητήσεων με την πρώην ομάδα του και να ζήτησε… χάρη για μεταγραφή.

Επιπλέον, το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου φορ λήγει σε ένα χρόνο, οπότε φέτος δεν μπορεί να δοθεί δανεικός. Οι Άραβες θέλουν, πάντως, να τον ανανεώσουν για να τον πουλήσουν, ή στη χειρότερη να τον πουλήσουν μέσα στο καλοκαίρι, καθώς από τον Δεκέμβρη θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Όσο για την τιμή του; Υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Αλ Χιλάλ λέει «όχι» σε πρόταση 8 εκατ. λιρών από τη Σέλτικ!

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, η περίπτωση του Λέο Μπονατίνι είναι σχεδόν ανέφικτη για τον Παναθηναϊκό, ακόμα κι αν αλλάξουν τα δεδομένα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, καθώς έχει ξεκαθαριστεί ότι και στη νέα εποχή το μπάτζετ δε θα αλλάξει σημαντικά, μιας και πρωταρχικός στόχος των νέων επενδυτών είναι η εξυγίανση της ΠΑΕ. 

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι για τον Βραζιλιάνο φορ είχε ψαχτεί πέρυσι για τον Παναθηναϊκό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ωστόσο μόλις διαπίστωσε τις ανυπέρβλητες δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης, αποσύρθηκε με συνοπτικές διαδικασίες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags