Facebook Pixel Ονόματα-κόλαση για αντι-Πόνσε στην ΑΕΚ
| 2018-06-25 13:50:00

Ονόματα-κόλαση για αντι-Πόνσε, τα «έδωσαν» όλα - Το «άκυρο» στον ΠΑΟ κι ένας στόχος του Ολυμπιακού

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ονόματα-κόλαση για αντι-Πόνσε, τα «έδωσαν» όλα - Το «άκυρο» στον ΠΑΟ κι ένας στόχος του Ολυμπιακού

Τρομερή η τακτική της Ένωσης, τι γίνεται με εξτρέμ και στόπερ.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Εζεκιέλ Πόνσε βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς, πλέον, εκτιμάται ότι δεν μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή του. Αυτή η πεποίθηση βγαίνει, πια, από την Ένωση και γι’ αυτό εκτιμάται ότι διέρρευσαν στον Τύπο και οι εναλλακτικές που έχουν οι «κιτρινόμαυροι», αν και εφόσον για κάποιο λόγο δεν ολοκληρωθεί το deal για τον Αργεντινό άσο.
 
Όπως είναι αυτή του Άρον Γιόχανσον, του 27χρονου Αμερικανού φορ, που πέρυσι δεν έκανε καλή σεζόν στη Βέρντερ Βρέμης, με μόλις 1 γκολ σε 12 αγώνες, αλλά του Αντριάν Λόπεθ, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο, πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Λα Κορούνια και πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί έντονα ως στόχος του Ολυμπιακού.
 
Πάντως, ο Άρον Γιόχανσον είναι όντως η πιο προχωρημένη εναλλακτική της ΑΕΚ, αν και δε θεωρείται… stand by, από τη στιγμή που τις τελευταίες μέρες δεν υπάρχει επαφή με τους «κιτρινόμαυρους» λόγω του ότι εξελίχθηκε θετικά η περίπτωση του Εζεκιέλ Πόνσε.
 
Για τον Αμερικανό άσο, μάλιστα, είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι η Ένωση, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τον παίκτη, ο οποίος τότε δεν έβλεπε θετικά την προοπτική της Ελλάδας, ενώ «χυλόπιτα» είχε ρίξει και στον Παναθηναϊκό για τον ίδιο λόγο.

 

Προχωράει του εξτρέμ
 
Αυτό που προκύπτει επομένως είναι ότι στην ΑΕΚ φέτος δε διαρρέουν το παραμικρό και το όνομα του Άρον Γιόχανσον «άφησαν» να γίνει γνωστό, ενώ προχώρησαν στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις με τον βασικό στόχο. Διαφορετικά είναι βέβαιο πως δε θα γραφόταν το όνομα του Αμερικανού.
 
Παράλληλα, με την ίδια τακτική προχωρούν και την περίπτωση του εξτρέμ, ενώ λέγεται ότι οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις νωρίτερα του αναμενομένου, με στόχο που, φυσικά, δε θα έχει κυκλοφορήσει στον Τύπο.
 
Εξάλλου, η περίπτωση του Μαϊκόν Μάρκες, του 28χρονου Βραζιλιάνου ακραίου κυνηγού της Αντάλιασπορ, δε φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα.
 
Όσο για την απόκτηση του στόπερ αντι-Βράνιες, φαίνεται πως δεν έχει σημειωθεί ακόμα ουσιαστική εξέλιξη σε κάποιο μέτωπο και μάλλον η συγκεκριμένη κίνηση θα πάρει αρκετό χρόνο ακόμα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags