Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι δούλεψε ο Λουτσέσκου πριν το πρώτο φιλικό - Πρόβλημα με Βιεϊρίνια, άσχημα τα νέα για Μουλέν
| 2018-06-25 22:10:00

Τι δούλεψε ο Λουτσέσκου πριν το πρώτο φιλικό - Πρόβλημα με Βιεϊρίνια, άσχημα τα νέα για Μουλέν

Sportdog Team
Τι δούλεψε ο Λουτσέσκου πριν το πρώτο φιλικό - Πρόβλημα με Βιεϊρίνια, άσχημα τα νέα για Μουλέν

Ξανά τραυματίας ο Γάλλος.

Στην τακτική έριξε το βάρος της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (25/6) ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μια ημέρα πριν το φιλικό του Δικεφάλου με την Κ23 της Γάνδης.

Όσον αφορά τον Τιμπό Μουλέν, ο Γάλλος μέσος του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί πέλμα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε μερική ρήξη της πελματιαίας απονεύρωσης, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Αφιερωμένη στην τακτική ήταν η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (25.06) με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ετοιμάζει τους παίκτες του για το πρώτο φιλικό κόντρα στην Κ23 της Γάνδης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δούλεψε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με κυκλοφορία από την άμυνα, αλλά και στις στημένες φάσεις. Το πρόγραμμα έκλεισε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Τιμπό Μουλέν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει μερική ρήξη της πελματιαίας απονεύρωσης στο δεξί πόδι κι αναμένεται να μείνει μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια προς στο τέλος της προπόνησης έκανε μια υπερέκταση του δεξιού ποδιού κι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής εξετάστηκε με υπέρηχο που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ωστόσο, ο παίκτης θα προφυλαχθεί και δεν θ’ αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags