Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελές φήμες από την παρουσία Μαρινάκη στη Λίγκα - Mega, Epsilon και… ΕΡΤ στο απίθανο «κόλπο»
| 2018-06-25 23:36:00

Τρελές φήμες από την παρουσία Μαρινάκη στη Λίγκα - Mega, Epsilon και… ΕΡΤ στο απίθανο «κόλπο»

Sportdog Team
Τρελές φήμες από την παρουσία Μαρινάκη στη Λίγκα - Mega, Epsilon και… ΕΡΤ στο απίθανο «κόλπο»

Πυροδοτούν… βόμβες τα σενάρια. Ποια είναι η αλήθεια τελικά;

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Σούπερ Λιγκ, πριν τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, ήταν η είδηση της ημέρας και συζητήθηκε πάρα πολύ στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αιφνιδίασε άπαντες με αυτή του την κίνηση, ωστόσο η παρουσία του στην Λίγκα είχε σκοπό να ενώσει και όχι να προκαλέσει εντάσεις, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από την ολιγόλεπτη ομιλία του.

Ο Μαρινάκης στην σύντομη τοποθέτησή του, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό όλες οι ομάδες μαζί να βρουν μία λύση για το θέμα που έχει προκύψει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ έφερε ως παράδειγμα και τα όσα έγιναν το 2010, όταν Ολυμπιακός και Ξάνθη άφησαν τα συμβόλαιά τους με την ΕΡΤ, ώστε να μπουν στην κεντρική διαχείριση.

Το «αφεντικό» του Ολυμπιακού θέλησε τόσο με την παρουσία του στην Λίγκα όσο και με την ομιλία του, να δείξει πως πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουν τις «άστεγες» ομάδες και να μην… παρασύρονται από το «δόλωμα» της αναδιάρθρωσης, την οποία προσπαθεί να περάσει ο Υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης, δίνοντας τηλεοπτικό συμβόλαιο στην ΕΡΤ.

Η παρουσία του Μαρινάκη πάντως, πυροδότησε και διάφορα σενάρια σχετικά με τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λιγκ, καθώς επέστρεψαν οι φήμες για… μπάσιμο από MEGA και ΕPSILON, προφανώς λόγω της παρουσίας της δικής του και του Ιβάν Σαββίδη στα δύο κανάλια.

Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες του sportdog.gr, αναφέρουν πως πρόκειται για… ράδιο αρβύλα και ότι πολύ δύσκολα οι δύο σταθμοί θα εμπλακούν, τη δεδομένη στιγμή, με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περισσότερο η συγκεκριμένη πληροφορία, μοιάζει με έναν «μοχλό πίεσης» προς τις «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες, τις οποίες θέλει να προσετεριστεί.

Άλλωστε, αν δεν υπάρχει η ΕΡΤ στο τραπέζι και τα λεφτά από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, δύσκολα θα συμφωνήσουν οι ΠΑΕ στην αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη, που θέλει να πέσουν την επόμενη σεζόν μέχρι και έξι ομάδες στην Football League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags