Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόκριση με... γιούχα για Γαλλία και Δανία, «αντίο» με γκολάρες το Περού! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-26 18:53:00

Πρόκριση με... γιούχα για Γαλλία και Δανία, «αντίο» με γκολάρες το Περού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκριση με... γιούχα για Γαλλία και Δανία, «αντίο» με γκολάρες το Περού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δανία - Γαλλία 0-0 και Περού - Αυστραλία 0-2.

Το πρώτο 0-0 του Μουντιάλ, μεταξύ Δανίας και Γαλλίας «σφράγισε» την πρόκριση αμφότερων των ομάδων στους «16», ενώ το Περού εντυπωσίασε και πήρε νίκη γοήτρου με 2-0 επί της Αυστραλίας.

Δανία – Γαλλία 0-0

Σε ένα μετριότατο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, η ισοπαλία βόλεψε αμφότερες τις ομάδες, με τη Γαλλία να παίρνει την πρώτη θέση του ομίλου και τη Δανία τη δεύτερη.

Οι Γάλλοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως προβλημάτισαν παρουσιάζοντας μέτρια εικόνα και φτιάχνοντας  για τρίτο σερί παιχνίδι και θα πρέπει να βελτιωθούν στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων για να φτάσουν μακριά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι Γάλλοι ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες στη λήξη του αγώνα!

Ο Φεκίρ αποτέλεσε «όαση» για τη Γαλλία, αφού μπήκε αλλαγή και έχασε δύο καλές ευκαιρίες, ενώ η Δανία είχε κι αυτή δύο σημαντικές στιγμές σε μακρινές προσπάθειες του Έρικσεν.

 

Αυστραλία – Περού 0-2

H Αυστραλία έψαχνε ένα… θαύμα για να προκριθεί, όμως το αδιάφορο Περού εντυπωσίασε και φανέρωσε ότι αδίκησε τον εαυτό του στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι Περουβιανοί ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ με την πρώτη του νίκη μετά από 36 χρόνια και κατέλαβαν την τρίτη θέση στον τρίτο όμιλο.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν ο Καρίγιο με υπέροχο σουτ στην κίνηση στο 18’ και ο Γκερέρο με ωραίο γύρισμα και σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή στο 50’. Οι Περουβιανοί είχαν και δοκάρι σε σουτ του Φλόρες στο 81’.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags