Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το... κόλπο του Πιεμπονγκσάντ για να αποκτήσει τον Δουβίκα
| 2018-06-26 21:40:00

Φοβερή ντρίμπλα του Παϊρόζ για την... ενδεκάδα - Τι λέει ο Δώνης για τον Έλληνα που «τα σπάει»;

του Νίκου Στεργίου
Φοβερή ντρίμπλα του Παϊρόζ για την... ενδεκάδα - Τι λέει ο Δώνης για τον Έλληνα που «τα σπάει»;

Άρχισε... τα κόλπα του ο Ταϊλανδός με το αστεράκι που θέλει.

Ο Παναθηναϊκός «χτενίζει» την ελληνική αγορά για ταλαντούχους παίκτες, αφού η ομάδα θα αναγκαστεί να ενισχυθεί κατά κόρον με Έλληνες κάτω των 23 ετών λόγω των μεταγραφικών περιορισμών που θα της επιβληθούν.

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται μεγάλη κουβέντα για τον πολλά υποσχόμενο επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, Τάσο Δουβίκα, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα ως ένας από τους υποψήφιους στόχους του Τριφυλλιού.

Ένας παράγοντας που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για το μέλλον του νεαρού παίκτη είναι το γεγονός πως εκπροσωπείται από τον Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος έχει στενές σχέσεις με τον επίδοξο αγοραστή του Παναθηναϊκού, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Δουβίκας φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό, ωστόσο μια τέτοια εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να τον φέρει πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό!

Όπως φημολογείται έντονα στην Τρίπολη και από όσα βγαίνουν από την πλευρά του Τριφυλλιού, η δουλειά του Παναθηναϊκού μπορεί να γίνει πιο εύκολη εάν ο Δουβίκας παραχωρηθεί σε ομάδα της σφαίρας επιρροής του Ζάχαβι ως «σκαλοπάτι» και έπειτα μετακινηθεί από εκεί στους Πράσινους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Αστέρα φέρονται να διαψεύδουν αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού ελπίζουν σε αυτή την εξέλιξη, καθώς έτσι θα είναι σαφώς πιο βολικό το έργο τους για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Δουβίκα από το να προσεγγίσουν τον Αστέρα Τρίπολης για τον Έλληνα άσο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε περίπτωση που το εγχείρημα του Παναθηναϊκού στεφθεί από επιτυχία, ο Γιώργος Δώνης, που αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με το Τριφύλλι, θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να έχει στο ρόστερ του ένας από τους πλέον ταλαντούχους Έλληνες παίκτες, ο οποίος έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στους Πράσινους τα επόμενα χρόνια. Ειδικά από τη στιγμή που ο Δώνης αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς παίκτες, ο Δουβίκας μπορεί να κάνει μεγάλα άλματα εξέλιξης στα χέρια του έμπειρου τεχνικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags