Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η Αργεντινή, αυτός είναι ο Μέσι - Τρελάθηκε μέχρι και ο Μαραντόνα!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-26 22:55:00

Αυτή είναι η Αργεντινή, αυτός είναι ο Μέσι - Τρελάθηκε μέχρι και ο Μαραντόνα!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτή είναι η Αργεντινή, αυτός είναι ο Μέσι - Τρελάθηκε μέχρι και ο Μαραντόνα!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οριακή πρόκριση με γκολάρα του Ρόχο στο 86'!

Η Αργεντινή έσωσε την παρτίδα την ύστατη στιγμή, αφού με ένα τρομερό γκολ του Μάρκος Ρόχο στο 86’ πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Νιγηρίας και μαζί την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ!

Στο έτερο ματς του ομίλου η αδιάφορη Κροατία δεν… λυπήθηκε την Ισλανδία, τη νίκησε με 2-1 και την πέταξε εκτός συνέχειας.

Νιγηρία – Αργεντινή 1-2

Η Αργεντινή απέφυγε το κάζο του αποκλεισμού, παρά το γεγονός ότι παραλίγο να «αυτοκτονήσει»!

Η Αλμπισελέστε προηγήθηκε με υπέροχο γκολ του Μέσι στο 14’, όμως ο Μασεράνο παραχώρησε ανόητο πέναλτι στο 53’ και έδωσε την ευκαιρία στον Μόουζες να ισοφαρίσει και να δώσει στη Νιγηρία προβάδισμα πρόκρισης.

Ο τερματοφύλακας της Αργεντινής, Αρμάνι, έκανε μια καθοριστική απόκρουση σε τετ α τετ με τον Ιγκάλο και στο 86’ ο Ρόχο λύτρωσε την Αργεντινή κάνοντας το τελικό 2-1 με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή!

Η πρόκριση πανηγυρίστηκε έξαλλα και από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έδωσε το δικό του σόου στην εξέδρα!

 

Κροατία – Ισλανδία 2-1

Η Κροατία πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο και μάλιστα με το απόλυτο των βαθμών, αφού δεν έκανε το χατήρι στην Ισλανδία, η οποία ήθελε τη νίκη για να προκριθεί.

Ο Κροάτης γκολκίπερ, Κάλινιτς, ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, καθώς έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις εμποδίζοντας τους Ισλανδούς να προηγηθούν.

Αυτό το πέτυχε η Κροατία, η οποία μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Μπάντελι στο 50'. Οι Ισλανδοί ξαναμπήκαν στο παιχνίδι της πρόκρισης ισοφαρίζοντας με πέναλτι του Σίγκουρντσον στο 76’. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να πετύχουν το «χρυσό» γκολ που έψαχναν και ο Πέρισιτς τελείωσε τα όνειρά τους στο 90’ με διαγώνιο σουτ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags