Facebook Pixel Αδιανόητα λεφτά για Μπεργκ - Δίνει 5 «μύρια» ο Σαββίδης στον Παναθηναϊκό;
| 2018-06-27 10:30:00

Αδιανόητα λεφτά για Μπεργκ - Δίνει 5 «μύρια» ο Ιβάν στον ΠΑΟ; - «Απάντηση»-φωτιά από τον Σουηδό!

του Νίκου Στεργίου
Αδιανόητα λεφτά για Μπεργκ - Δίνει 5 «μύρια» ο Ιβάν στον ΠΑΟ; - «Απάντηση»-φωτιά από τον Σουηδό!

Ποιος «φέρνει» τα λεφτά για τον Μάρκους, τα τινάζει όλα ο παίκτης;

Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ επανήλθε δυναμικά τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, καθώς ο Σουηδός φορ παρουσιάζεται να είναι διακαής πόθος της οικογένειας Σαββίδη, ενώ λέγεται πως ήδη έχει γίνει η πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη.

Πάντως, η περίπτωση του πρώην άσου του Παναθηναϊκoύ είναι πολύ δύσκολη για τον Δικέφαλο του Βορρά και θα πρέπει να γίνουν τεράστιες υπερβάσεις από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» για να καταφέρουν να φέρουν πίσω τον έμπειρο γκολτζή.

Αρχικά, να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» έχουν βάλει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη για να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Ένα ποσό που, φυσικά, μοιάζει απαγορευτικό να το πληρώσει ο ΠΑΟΚ και, μάλιστα, σε μία ανταγωνιστική του ομάδα.

Παράλληλα, η Αλ Αχλί δεν αναμένεται να δώσει… τσάμπα τον Σουηδό. Από τη στιγμή που δεσμεύεται ο παίκτης με συμβόλαιο εκτιμάται ότι θα ζητήσει τουλάχιστον 7 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει. Επίσης, ένα ποσό που κρίνεται υπέρογκο, όχι μόνο για τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκους Μπεργκ απολαμβάνει ένα τεράστιο συμβόλαιο από τους Άραβες και να έχει εισπράξει την επόμενη διετία περίπου 5,2 εκατ. ευρώ, χρήματα που είναι δύσκολο να καλύψει ο ΠΑΟΚ, παρόλο που οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να έχουν τη διάθεση να προσφέρουν στον παίκτη το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα.

Βέβαια, ο Δικέφαλος του Βορρά θα μπορούσε να «χτυπήσει» οικονομικά τη συγκεκριμένη μεταγραφή, αν και εφόσον πουλήσει με ένα πολύ μεγάλο ποσό τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για τον οποίο ίσως χτυπήσουν μεταγραφικές σειρήνες μετά το Μουντιάλ. Εξάλλου, δε θα μπορούσε να συνυπάρξει αγωνιστικά ο Σέρβος φορ με τον Μάρκους Μπεργκ και προφανώς ο Σουηδός προορίζεται για αντικαταστάτης του.    

Μόνο για τον Παναθηναϊκό

Πάντως, ανεξάρτητα από το οικονομικό ζήτημα, που είναι έτσι κι αλλιώς πολύ σοβαρό, ίσως η πιο σημαντική παράμετρος είναι η επιθυμία του Μάρκους Μπεργκ. Παρόλο που ο Σουηδός άσος απέδειξε με τη μεταγραφή του στην Αραβία ότι υπολογίζει τα χρήματα, έχει ξεκαθαρίσει τόσο δημόσια, όσο και στο περιβάλλον του, πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής επιθετικός έχει τρομερό «δέσιμο» με την πρώην ομάδα του και τους οπαδούς της και θεωρείται δύσκολο να γυρίσει για να φορέσει τη φανέλα άλλου συλλόγου στη Super League.  

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags