Facebook Pixel «Χαμός» στον Παναθηναϊκό και όλα στον αέρα - Τι παίζεται με τον Παϊρόζ
| 2018-06-27 14:56:00

«Χαμός» στον ΠΑΟ και όλα στον αέρα - Τι παίζεται με Παϊρόζ και το... άκυρο του Δώνη

του Νίκου Στεργίου
«Χαμός» στον ΠΑΟ και όλα στον αέρα - Τι παίζεται με Παϊρόζ και το... άκυρο του Δώνη

Τρελή αγωνία στο Τριφύλλι, πότε ξεκαθαρίζουν τα πάντα.
 

Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα, μία άφιξη που λέγεται ότι θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό αν θα ολοκληρωθεί το deal με το Τριφύλλι.

Την ίδια στιγμή, πάντως, όλοι στο Τριφύλλι βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα. Από την ΠΑΕ γράφεται ότι ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε πληρωμή της δόσης του Μαϊου (το 35%) προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που αν μη τι άλλο δεν προμηνύει άμεσες αλλαγές στο σύλλογο, ενώ υπενθυμίζουμε ότι σε τρεις μέρες εκπνέει η ισχύς του MoU που υπέγραψαν ο Ταϊλανδός επενδυτής με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παράλληλα, οι υπογραφές με τον Γιώργο Δώνη δεν έχουν πέσει ακόμα κι αυτό μάλλον προκαλεί ανησυχία σε κάποιους, ακόμα και στον ίδιο τον Έλληνα τεχνικό, ενώ την ίδια ώρα γίνεται γνωστό πως για τον 48χρονο κόουτς προέκυψε… ξαφνικά πρόταση εκατομμυρίων από τη Ζάμαλεκ (3,5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια!), ωστόσο την αρνήθηκε γιατί «θέλει να κοουτσάρει την ομάδα της καρδιάς του», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο«πράσινο» ρεπορτάζ. 

Όπως και να έχει, όλα τα παραπάνω, μάλλον προκαλούν μια αμηχανία στον κόσμο του τριφυλλιού. Η αγωνία έχει πιάσει δεδομένα κόκκινο, ωστόσο ενδεχομένως το τοπίο να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας, αν και εφόσον αφιχθεί ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στην Ελλάδα.

Στον Άρη ο Διαμαντόπουλος

Στο μεταξύ, ένας πρώην «πράσινος», ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, συμφώνησε χθες να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Άρη.

Ο πρώην μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη σκέφτηκε να εργαστεί ξανά ως ατζέντης, ωστόσο τον κέρδισε το πλάνο που του παρουσίασε ο Θόδωρος Καρυπίδης και συνεχίζει στο ίδιο πόστο που είχε και στο Τριφύλλλι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags