Facebook Pixel Sportdog.gr | Το κάζο του αιώνα - Έξω από το Μουντιάλ η Γερμανία, δράμα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές! (BINTEO)
| 2018-06-27 18:58:00

Το κάζο του αιώνα - Έξω από το Μουντιάλ η Γερμανία, δράμα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές! (BINTEO)

Sportdog Team
Το κάζο του αιώνα - Έξω από το Μουντιάλ η Γερμανία, δράμα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές! (BINTEO)

Ήττα 2-0 από τη Ν. Κορέα, περίπατος της Σουηδίας που πέρασε πρώτη!

Το πρώτο μεγάλο «μπαμ» του Μουντιάλ 2018 είναι γεγονός, αφού η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία έχασε 2-0 από την αδιάφορη Νότια Κορέα και δεν κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, μένοντας μάλιστα στην τελευταία θέση!

Αντιθέτως, η Σουηδία θριάμβευσε επί του Μεξικό με 3-0 και πέρασε ως πρώτη, με τους Μεξικανούς να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση!

Νότια Κορέα – Γερμανία 2-0

Οι Νοτιοκορεάτες έκαναν απίστευτη «κηδεία» στους παγκόσμιους πρωταθλητές, οι οποίοι πίεζαν σε ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά γκολ δεν έβρισκαν!

Η πολυπρόσωπη άμυνα της Ν. Κορέας και ο εντυπωσιακός τερματοφύλακας Τσο κράτησαν τη Γερμανία στο μηδέν, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ πίεζε ασφυκτικά, ψάχνοντας ένα γκολ για να προκριθεί, από τη στιγμή που το Μεξικό έχανε 3-0 από τη Σουηδία.

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι Κορεάτες πέτυχαν το απίστευτο, κλέβοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις! Στο 91’ ο Κιμ έκανε το 1-0 με σουτ από τη μικρή, ενώ στο 96’ ο Σον εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Νόιερ είχε γίνει… επιθετικός, έφυγε ολομόναχος προ κενής εστίας και έγραψε το τελικό 2-0, βάζοντας τον πιο ταιριαστό επίλογο στην τραγική φετινή παρουσία της Γερμανίας στο Μουντιάλ!

 


 

Μεξικό – Σουηδία 0-3

Η ήττα της Γερμανίας χάρισε στο Μεξικό τη δεύτερη θέση και την πρόκριση παρά τη «βαριά» ήττα.

Οι Σουηδοί μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς, πίεσαν χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες και δικαιώθηκαν για την υπεροχή τους με τον Αουγκούστινσον να ανοίγει το σκορ στο 50’. Στο 62’ ο Γκράνκβιστ έκανε το 2-0 μετά από αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Μπεργκ και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 74’ με αυτογκόλ του Άλβαρες.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags