Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Παϊρότζ θα γίνει άμεσα ο νέος ιδιοκτήτης
| 2018-06-29 07:25:00

Πότε πέφτουν οι υπογραφές με Παϊρότζ - «Κλείνει» επιθετικό - Σούπερ νέο με Μολέδο!

Sportdog Team
Πότε πέφτουν οι υπογραφές με Παϊρότζ - «Κλείνει» επιθετικό - Σούπερ νέο με Μολέδο!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

O Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται την προσεχή Τρίτη στην Αθήνα, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, τρεις ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. 

Μάλιστα, όπως έλεγε χθες στους συνεργάτες του ο Γιάννης Αλαφούζος: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προχωράμε κανονικά. Σε λίγες μέρες (σ.σ. Τρίτη ή Τετάρτη) θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή της.

Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να έχει αλλάξει τα δεδομένα που υπήρχαν. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Είναι θέμα ολίγων ημερών να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Την ίδια ώρα που αναμένονται εξελίξεις με τον Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι θέλουν να πάρουν τον Έλληνα άσο από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό το διάστημα είναι πιο δύσκολο λόγω του ότι βρίσκεται στην προετοιμασία του Δικέφαλου και προσπαθεί να πείσει τον Λουτσέσκου για την αξία της παραμονής του στους Θεσσαλονικείς.

Τέλος, στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού υπάρχει και το όνομα του Μολέδο.

Ο πεπειραμένος στόπερ έχει να λαμβάνει 254.000 ευρώ από την ΠΑΕ, που αφορούν στην εφορία.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία για την εξόφληση του 31χρονου άσου σε 12 δόσεις των (περίπου) 21.000 ευρώ και πάνω σε αυτή τη βάση γίνεται η τελική διαπραγμάτευση...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags