Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι Νάτσο Βιδάλ, Ποντένσε και Γουιλιάν Αράο στο προσκήνιο!
| 2018-06-29 08:00:00

«Ζογκλέρ» από Βραζιλία για Ολυμπιακό - Ο Νάτσο στο προσκήνιο - Ποιος φορ «παίζει»!

Sportdog Team
«Ζογκλέρ» από Βραζιλία για Ολυμπιακό - Ο Νάτσο στο προσκήνιο - Ποιος φορ «παίζει»!

Οι Πειραιώτες θέλουν παίκτες σε πολλές θέσεις!

Η περίπτωση του Νάτσο Βιδάλ επανέρχεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς ο δεξιός μπακ-χαφ της Βαλένθια φαίνεται ότι απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει τη Βαλένθια για τον Νάτσο Βιδάλ, για τον οποίο ενδιαφέρεται επίσης η Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά και η Λεγκανές. Η Χιχόν έχει το πλεονέκτημα ότι έχει στον πάγκο της τον παλαίμαχο άσο της Βαλένθια, Ρούμπεν Μπαράχα, αλλά η Λεγανές έχει το μεγάλο ατού ότι αγωνίζεται στην Πριμέρα. Από το εξωτερικό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός», αναφέρει ρεπορτάζ για το μέλλον του στην Ισπανία!

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, έχει στη λίστα του Βραζιλιάνο... ζογκλέρ για τα χαφ!

Συγκεκριμένα, οχαφ της Φλαμένγκο, Γουίλιαν Αράο, συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό! Για τον ίδιο παίκτη ενδιαφέρεται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αλλά οι Πειραιώτες ελπίζουν ότι μπορούν να υπογράψουν μαζί του.

Τέλος, ο Ποντένσε 22χρονος έχει μείνει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η περίπτωσή του ενδιαφέρει τους Ερυθρόλευκους. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στην περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags