Facebook Pixel Έτσι πείθει τον Bέρνμπλουμ ο Σαββίδης να πάει στον ΠΑΟΚ
| 2018-06-29 11:20:00

Έτσι τον πείθει ο Iβάν, τι δίνει εκτός από λεφτά - «Ξενέρωμα» με Χατσερίντι - «Δώρο» στον Ατρόμητο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι τον πείθει ο Iβάν, τι δίνει εκτός από λεφτά - «Ξενέρωμα» με Χατσερίντι - «Δώρο» στον Ατρόμητο

Πώς παίρνει το μεγάλο «ναι», τι παίζει με τον ομογενή στόπερ.

Μπορεί να κυκλοφόρησε πως στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Πόντους Βέρνμπλουμ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
 
Στη συμπρωτεύουσα ήταν οι εκπρόσωποι του παίκτη και όχι ο ίδιος, ενώ το ταξίδι στην Ελλάδα έγινε συνδυαστικά, καθώς ένας εκ των εκπροσώπων του Σουηδού άσου (Πάτρικ Μερκ) πήγε και στο Αγρίνιο προκειμένου να κλείσει έναν παίκτη, έχοντας συνάντηση με το αφεντικό του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα.
 
Όπως σας αποκαλύψαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Πόντους Βέρνμπλουμ θεωρείται -και είναι- «κλεισμένος» από τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» έχουν καλύψει όλες τις απαιτήσεις τόσο του παίκτη, όσο και των μάνατζέρ του. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή είναι να το πάρει απόφαση ο διεθνής μέσος και να πει το τελικό «ναι» στον Δικέφαλο του Βορρά.
 
Ξενάγηση και κρουαζιέρα
 
Μάλιστα, προκειμένου να πειστεί ο 32χρονος άσος να απαντήσει θετικά στον ΠΑΟΚ, υπάρχει η πληροφόρηση πως θα έρθει μέσα στο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για να ξεναγηθεί στις ομορφιές της πόλης, ενδεχομένως να κάνει και μια… ψυχαγωγική κρουαζιέρα, προκειμένου να πάρει πιο εύκολα την απόφασή του να υπογράψει στους «ασπρόμαυρους».
 
Εξάλλου, σε αυτή τη φάση των συζητήσεων μόνο ο παίκτης μπορεί να τινάξει στον αέρα της μεταγραφής, καθώς όλα είναι συμφωνημένα ως προς το οικονομικό κομμάτι και δεδομένα η πλευρά του Σουηδού δεν έχει καλύτερη προσφορά στα χέρια της.
 
Προβληματισμός για Χατσερίντι
 
Στο μεταξύ, προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για τις πρώτες εντυπώσεις του Εβγέν Χατσερίντι. Ο υψηλόσωμος αμυντικός δεν έχει δείξει μέχρι τώρα αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου, με αποτέλεσμα να κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ικανότητές του παίκτη, αν και ακόμα θεωρείται πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον ομογενή στόπερ διατηρούσε από την αρχή τις επιφυλάξεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο υπερίσχυσε στο τέλος η επιθυμία της διοίκησης να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα, προσφέροντας, μάλιστα, ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.
 
Κερδισμένος ο Ατρόμητος
 
Τέλος, πρέπει να τονίσουμε ότι στα «οφέλη» του ΠΑΟΚ από το Μουντιάλ δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αμρ Ουάρντα, όπως διαβάζουμε, παρά μόνο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αυτό γιατί η FIFA πληρώνει για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο τις ομάδες στις οποίες έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές την περασμένη σεζόν και όχι τις ιδιοκτήτριες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags