Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάτι δεν πάει καλά με τον Ντε Χέα - Τραγική η επίδοσή του στο Μουντιάλ!
| 2018-07-02 02:22:00

Κάτι δεν πάει καλά με τον Ντε Χέα - Τραγική η επίδοσή του στο Μουντιάλ!

Sportdog Team
Κάτι δεν πάει καλά με τον Ντε Χέα - Τραγική η επίδοσή του στο Μουντιάλ!

Τί συμβαίνει με τον σπουδαίο γκολκίπερ;

Η φετινή σεζόν, σε συλλογικό επίπεδο, ήταν εξαιρετική για τον Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατόρθωσε να αποκρούσει το 80% των σουτ που πήγαιναν προς την εστία του.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Ισπανό γκολκίπερ να μην πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και ότι πηγαίνει μέσα... να γράφει. Καθώς σύμφωνα με τους αριθμούς είχε μόλις μια απόκρουση σε σουτ που πήγε προς την εστία. Συγκεκριμένα στα ματς με Πορτογαλία, Ιράν, Μαρόκο, Ρωσία ο Ντε Χέα είδε επτά σουτ να πηγαίνουν προς το τέρμα του μπόρεσε να αποσοβήσει μόνο το ένα.

Χαρακτηριστικά έφαγε τρία γκολ στο ματς με την Πορτογαλία, δυο στο ματς με το Μαρόκο και ένα στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι απ' αυτά τα έξι γκολ τα δυο προήλθαν από πέναλτι.

Ο Ντε Χέα επίσης δεν κατάφερε στο ματς με την Ρωσία να πιάσει ούτε ένα πέναλτι. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ουσιαστικά στα δώδεκα σουτ που έγιναν στην εστία του δέχθηκε έντεκα τέρματα και δεν βοήθησε την Ισπανία να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την ίδια ώρα ο Ακινφέεβ είχε δυο αποκρούσεις μόνο στην διαδικασία των πέναλτι με την Ισπανία, απλά για να καταλάβει κάποιος τη διαφορά.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags