Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωσε το «αντίο» με δάκρυα ο Ινιέστα: «Η πιο λυπητερή μέρα της καριέρας μου»
| 2018-07-01 21:59:00

Ανακοίνωσε το «αντίο» με δάκρυα ο Ινιέστα: «Η πιο λυπητερή μέρα της καριέρας μου»

Sportdog Team
Ανακοίνωσε το «αντίο» με δάκρυα ο Ινιέστα: «Η πιο λυπητερή μέρα της καριέρας μου»

Τέλος εποχής στην εθνική Ισπανίας.

Μετά τον άδοξο αποκλεισμό της Ισπανίας από τη Ρωσία ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε επίσημα αυτό που όλοι περίμεναν, τονίζοντας ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα της χώρας.

Εμφανώς συγκινημένος, ο θρυλικός μέσος γνωστοποίησε την απόσυρσή του μετά το τέλος του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι η σημερινή είναι η πιο λυπητερή ημέρα στην καριέρα του.

«Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Εθνική. Σε ατομικό επίπεδο ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που τελειώνει. Μερικές φορές τα φινάλε δεν είναι όπως τα ονειρεύεσαι. Συνολικά πιθανότατα πρόκειται για την πιο λυπηρή ημέρα της καριέρας μου», ήταν τα λόγια του πολύ συγκινημένου Αντρές Ινιέστα στην μικτή ζώνη του «Λουζνίκι».

«Φεύγω με μία πικρή, σκληρή, άσχημη γεύση, όπως όλοι. Είναι μία δύσκολη στιγμή που έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν. Σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο δεν φτάσαμε εκεί που θα θέλαμε, όμως στο ποδόσφαιρο και στην ζωή αυτά συμβαίνουν. Πιστεύω πολύ στο μέλλον αυτής της ομάδας. Παίκτες υπάρχουν. Πρέπει να βρούμε τον σωστό δρόμο ξανά προς τις επιτυχίες», ήταν τα λόγια του δακρυσμένου Ινιέστα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags