Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη «καραμπόλα» με Κουρμπέλη, Μολέντο, Βιγιαφάνιες και... Σιώπη - Ποιος κάνει παιχνίδι;
| 2018-07-01 23:54:00

Απίστευτη «καραμπόλα» με Κουρμπέλη, Μολέντο, Βιγιαφάνιες και... Σιώπη - Ποιος κάνει παιχνίδι;

Sportdog Team
Απίστευτη «καραμπόλα» με Κουρμπέλη, Μολέντο, Βιγιαφάνιες και... Σιώπη - Ποιος κάνει παιχνίδι;

Είναι από αυτά που «δεν γίνονται». Λέτε να το δούμε;

 

Σε πρόσωπο του καλοκαιριού τείνει να εξελιχθεί ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος μετά τη… διαμάχη του με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Θυμίζουμε ότι  Έλληνας άσος στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας ενημέρωσε πως θέλει να φύγει και μάλιστα παρουσίασε και πρόταση από τη Λεχ Πόζναν, ωστόσο οι Πειραιώτες λόγω κάποιων πληροφοριών που είχαν, τον κάλεσαν σε απολογία, καθώς θεώρησαν πως «παίζει παιχνίδια» και ότι πίσω από την πολωνική ομάδα βρίσκεται η ΑΕΚ!

Έτσι λοιπόν η προοπτική της Λεχ Πόζναν, που δεν μπορούσε άλλωστε να ικανοποιήσει οικονομικά τον Ολυμπιακό… κάηκε και πλέον αναζητείται άλλη ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός ο Σιώπης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο. Κάπως έτσι λοιπόν, προέκυψε και ο Άρης, ο οποίος ψάχνει παίκτες για να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο στην Σούπερ Λιγκ, ωστόσο δεν θέλει να ξεφύγει το μπάτζετ.

Γι’ αυτό άλλωστε προσελήφθη και ο γνωστός μάνατζερ, Ντίνος Διαμαντόπουλος στο ρόλο του τεχνικού Διευθυντή, ώστε να φέρει καλούς και φθηνούς παίκτες. Η περίπτωση του Σιώπη όμως δεν είναι εύκολη και για να προχωρήσει, θα πρέπει σίγουρα να μεσολαβήσει ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος έχει αρκετά καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην συγκεκριμένη μεταγραφή όμως, υπάρχει ήδη ένα μεγάλο εμπόδιο και αυτό είναι η παρουσία του Διαμαντόπουλου, με τον οποίο οι Πειραιώτες δεν έχουν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις λόγω του Παναθηναϊκού.

Ο πρώην μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη, τον περασμένο Γενάρη, όταν εκτελούσε άτυπα χρέη τεχνικού Διευθυντή στο Τριφύλλι, ήταν ο άνθρωπος που αντέδρασε σθεναρά και σε μεγάλο βαθμό… χάλασε τρεις μεγάλες μεταγραφές του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, ο Διαμαντόπουλος τότε έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, ώστε να μην ντυθούν στα ερυθρόλευκα κατά σειρά οι Κουρμπέλης, Μολέντο και Βιαγιαφάνιες και όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, τελικά πέτυχε τον στόχο του. Τώρα, πώς θα συνεργαστεί άραγε με τους Ερυθρολεύκους για να πάρει δανεικό τον Σιώπη;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags