Facebook Pixel Απίστευτες «τράμπες» στον Ολυμπιακό - Δίνουν έναν για… δύο
| 2018-07-02 15:05:00

Απίστευτες «τράμπες» στον Ολυμπιακό - Δίνουν έναν για… δύο - Τρελά παιχνίδια και όλα στον αέρα

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτες «τράμπες» στον Ολυμπιακό - Δίνουν έναν για… δύο - Τρελά παιχνίδια και όλα στον αέρα

Τα «πάρε-δώσε» με top σύλλογο. Παρασκήνιο που... καίει!

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να γράφεται πως ο Ολυμπιακός «φουλάρει» για τις περιπτώσεις των Ντανιέλ Ποντένσε και Γουίλιαν Αράο, ωστόσο και οι δύο υποθέσεις είναι αρκετά περίπλοκες και δεδομένα δεν μπορούμε να μιλάμε προς το παρόν για… κλεισμένες μεταγραφές.
 
Όσον αφορά τον Πορτογάλο εξτρέμ, όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλές φορές, δεν έχει πάρει ακόμα την ελευθέρας του, καθώς υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η διοίκηση της οποίας σκοπεύει να το πάει στα άκρα με όσους παίκτες κατέθεσαν προσφυγή εναντίον της για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει «τολμήσει» να υπογράψει σε άλλη ομάδα και να ανακοινωθεί είναι ο Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος πήγε στη Γουλβς. Όλοι οι υπόλοιποι και προφανώς και ο Ντανιέλ Ποντένσε αναμένεται να έχει δικαστικές περιπέτειες και απαιτείται χρόνος μέχρι να τελεσιδκήσουν οι υποθέσεις τους.
 
Βέβαια, στον Ολυμπιακό, έχοντας τις «πλάτες» του μεγαλομάνατζερ, Ζορζ Μέντες, δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν το deal με τον Πορτογάλο άσο, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία.
 
Σχετικά με τον Βραζιλιάνο μέσο της Φλαμένγκο θεωρείται σχεδόν αδύνατο ο Ολυμπιακός να καλύψει απαιτήσεις που αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, επειδή ο παίκτης βρίσκεται και στο «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ, δεν αποκλείεται να μπει στην «εξίσωση» και να γίνει κάποιο είδους «τράμπα» είτε με τον Ντανιέλ Ποντένσε, είτε με τον Ντομίνγκος Ντουάρτε, τον στόπερ των Πορτογάλων, που επίσης αρέσει στους Πειραιώτες.

Εξάλλου, αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ρίξει ξανά στο τραπέζι την περίπτωση του Οτζίτζα Οφόε, τώρα που αποχώρησε από τη Λισσαβόνα ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος τον είχε «κόψει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags