Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο, σήμερα, με το Κολομβία-Αγγλία; Να τι πρέπει να παίξεις
| 2018-07-03 10:12:00

Θέλεις να πας στο ταμείο, σήμερα, με το Κολομβία-Αγγλία; Να τι πρέπει να παίξεις

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο, σήμερα, με το Κολομβία-Αγγλία; Να τι πρέπει να παίξεις

Το έβλεπες; Το έπαιξες.

Κολομβία: Πήρε μεγάλη πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και έδειξε ότι έχει… μέταλλο, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Ήταν με την… πλάτη στον τοίχο και χρειαζόταν ουσιαστικά μόνο νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση και κατάφερε να επιβληθεί της Σενεγάλης με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Το ματς στράβωσε από νωρίς, καθώς ο Χάμες βγήκε τραυματίας και της πήρε κάποια λεπτά να βρει πατήματα. Στο πρώτο δεν πατούσε καλά, αλλά στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση της και ισορρόπησε. Τελικά τη λύση έδωσε ο στόπερ Γέρι Μίνα, ο οποίος με τρομερή καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 1-0 στο 74’. Άντεξε στην πίεση και πέρασε στους «16». Υπάρχει πίστη για πρόκριση και ο δρόμος για τα ημιτελικά είναι ανοιχτός, μιας και στους «8» θα αντιμετωπίσει είτε την Σουηδία, είτε την Ελβετία, εφόσον περάσει.

Αγωνιστικά Νέα: O καλός μεσοεπιθετικός Χάμες Ροντρίγκεζ (66/21) τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς και είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Και εντάξει να είναι πάντως, δεν θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Σταθερά εκτός ο καλός χαφ Αγκιλάρ (71/7), με τον Πέκερμαν να μην έχει περαιτέρω προβλήματα. Ουσιαστικά σε σχέση με το προηγούμενο, θα κάνει μόλις μια αλλαγή. Τον Κιντέρο (18/3) στην θέση του Χάμες Ροντρίγκεζ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Οσπίνα – Αρίας, Γέρι Μίνα, Ντ. Σάντσεζ, Μόχικα – Μπάριος, Κ. Σάντεζ – Κουαρδάδο, Χάμες Ροντρίγκεζ, Μουριέλ – Φαλκάο

Αγγλία: Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει αήττητη των όμιλο, καθώς ηττήθηκε στην τελευταία αγωνιστική από το Βέλγιο με 1-0, σύμφωνα με το foxbet.gr. Αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μιας και είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μόνο η πρωτιά παιζόταν, την οποία η Αγγλία δεν… καιγόταν να πάρει, μιας και η 2η θέση είχε θεωρητικά πιο βατό δρόμο στη συνέχεια. Δέχθηκε το γκολ στο 51’ και παρότι είχε ευκαιρίες στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Αν περάσει την Κολομβία, στους «8» θα αντιμετωπίσει είτε την Σουηδία, είτε την Ελβετία και ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται όνειρα ακόμα και για τελικό στην Αγγλία. Το ματς με τους «καφετέρος» είναι πολύ ζόρικο και το ξέρει καλά αυτό ο Σάουθγκεϊτ.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει έπειτα από 2 ματς ο μέσος Ντέλε Άλι (26/2). Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα για τον Σάουθγκεϊτ, ο οποίος θα παρατάξει παρόμοια ενδεκάδα με αυτή που έπαιξε στα πρώτα δύο ματς των ομίλων και όχι αυτή απέναντι στο Βέλγιο, που είχε αλλαγές. O χαφ Ντελφ (13/0) επέστρεψε στην Αγγλία, καθώς η γυναίκα του γέννησε το τρίτο τους παιδί και έχασε κάποιες προπονήσεις. Θα προλάβει λογικά το ματς με την Κολομβία, αλλά δεν υπολογίζεται για βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ – Τρίπιερ, Ντέλε Άλι, Χέντερσον, Λίνγκαρντ, Γιανγκ – Στέρλινγκ, Κέιν

Εκτίμηση

Φαβορί η Αγγλία στις αποδόσεις, αλλά η Κολομβία δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Δεν θα ρισκάρει καμία από τις δύο αρχικά, μιας και είναι έτσι το στυλ τους. Θα πάμε στην ισοπαλία ημιχρόνου, ενώ και το 1Χ έχει λογική.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags