Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο χτύπημα Κούγια για Πηλαδάκη - «Πόσα θες για το γήπεδο και τα γραφεία της ΑΕΛ;»
| 2018-07-04 15:06:00

Νέο χτύπημα Κούγια για Πηλαδάκη - «Πόσα θες για το γήπεδο και τα γραφεία της ΑΕΛ;»

Sportdog Team
Νέο χτύπημα Κούγια για Πηλαδάκη - «Πόσα θες για το γήπεδο και τα γραφεία της ΑΕΛ;»

Φαίνεται ότι το σίριαλ έχει και συνέχεια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Ευτυχώς σήμερα ο κ. Πηλαδάκης ξύπνησε νωρίς κι ευτυχώς, παρ’ ότι αγουροξυπνημένος, κατάλαβε ότι η ύπουλη και συκοφαντική τοποθέτηση του περί εμμέσου μετόχου ήταν γι αυτόν πολύ επικίνδυνη και ακραία νομικά κολάσιμη και με μεγάλες αποζημιώσεις, ώστε να συνεχίζει να την υποστηρίζει.

Όμως επειδή συνεχίζει να λειτουργεί ύπουλα και παρασκηνιακά, του υπενθυμίζω, αν και το γνωρίζει, ότι οι μετοχές της ΑΕΛ ανήκουν στην εταιρεία Ανίκητο Άλογο, της οποίας οι μετοχές κατά 99,8% ανήκουν σε μένα και το 0,2% ανήκει για νομικούς λόγους, κάτι το οποίο επίσης γνωρίζει, στον Διευθύνοντα Σύμβολο κ. Σωτήρη Μάρκου.

Άρα το πρώτο παραμύθι τελείωσε…

Πάμε τώρα στο δεύτερο που είναι αυτό που τον καίει.

Μπορεί να δηλώσει τώρα δημοσίως πόσα χρήματα θέλει για τη χρήση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, του χλοοτάπητα, των αποδυτηρίων και του πάρκινγκ του λεωφορείου;

Πόσα χρήματα θέλει για τα γραφεία της ΑΕΛ και πόσα για το ραδιόφωνο;

Πόσα χρήματα θέλει για την καφετέρια και τις καντίνες;

Κι εγώ δεσμεύομαι ότι σε μισή ώρα από την ώρα που θα τοποθετηθεί δημοσίως, δηλαδή σήμερα, θα του εκχωρήσω ανάλογα με ποιους χώρους θα κρατήσω ( γραφεία, καφετέρια, ραδιόφωνο) αντίστοιχο ποσό από το τηλεοπτικό μας συμβόλαιο, το οποίο πλέον δεν διαχειρίζεται η διοργανώτρια αρχή, γι αυτό άλλωστε και μόνο ανησυχεί…

Λυπάμαι που αναγκάστηκα να δημοσιοποιήσω μέρος της ακίνητης περιουσίας μου (μόνο αυτό που είναι απευθείας στο όνομα μου) σε αυτές τις δύσκολες μέρες ,αλλά η ανοχή έχει και τα όρια της και έτσι πλέον είμαι βέβαιος ότι θα «βουλώσουν» το βρώμικο στόμα τους κάποιοι, αφού πλέον κανείς δεν δικαιούται να υποστηρίζει ή να εκφράζει εκ του πονηρού απορίες για το πώς είναι δυνατόν μόνος μου να καλύπτω το παθητικό της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags