Facebook Pixel Sportdog.gr | Αναλαμβάνει την Εθνική Μεξικού ο Αλμέιδα
| 2018-07-05 04:03:00

Αναλαμβάνει την Εθνική Μεξικού ο Αλμέιδα

Sportdog Team
Αναλαμβάνει την Εθνική Μεξικού ο Αλμέιδα

Την τεχνική ηγεσία του Μεξικού θα αναλάβει ο Ματίας Αλμέιδα ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κάρλος Οσόριο στον πάγκο της ομάδας της Κεντρικής Αμερικής.

Στην συνήθη τακτική της να αλλάζει προπονητή όποτε αποκλείεται από την φάση των 16 του Μουντιάλ ( κάτι το οποίο είχε συμβεί και μετά τα Μουντιάλ του 1994, του 1998 , του 2002, του 2010 και το 2014) προχωρά η Ομοσπονδία του Μεξικού.

Ο Κάρλος Οσόριο ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας της Κεντρικής Αμερικής θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της «Τρι», με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι αυτός που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του. Ο 44χρονος Αργεντινός ο οποίος στο παρελθόν ως παίκτης είχε αγωνιστεί σε Ρίβερ, Σεβίλλη, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ αλλά και σε άλλες ομάδες βρισκόταν στον πάγκο της Γκουαδαλαχάρα.

Μετά την αποχώρηση του από αυτόν ο ίδιος τα είχε βρει σε όλα με την Αλ Ραγιάν του Κατάρ και απέμεναν μόνο οι υπογραφές προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Ωστόσο ο ίδιος προχώρησε αιφνιδίως στην ακύρωση των διαπραγματεύσεων καθώς θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των «πρασίνων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags