Facebook Pixel Sportdog.gr | Πεντάρα με ομορφιές Λάζαρου, Βρουσάι και σκόρερ Γκερέρο!
| 2018-07-04 20:50:00

Πεντάρα με ομορφιές Λάζαρου, Βρουσάι και σκόρερ Γκερέρο!

Sportdog Team
Πεντάρα με ομορφιές Λάζαρου, Βρουσάι και σκόρερ Γκερέρο!

Εύκολο 5-0 του Ολυμπιακού επί της Μποτοσάνι.

Ακόμα ένα φιλικό "ξεμούδιασμα" για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, απέναντι στην ρουμανική Μποτοσάνι με το ευρύ 5-0 και με όμορφες συνεργασίες και γκολ από τους Ερυθρόλευκους παίκτες.

Από τα σημαντικότερα του σημερινού φιλικού τεστ ήταν το ντεμπούτο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, του Γιάννη Μασούρα και του Γιάννη Φετφατζίδη, με τον πρώτο να είναι αρκετά "ζωηρός" από αριστερά και μάλιστα ήταν αυτός που "σέρβιρε" το 1-0 στον Μιγκέλ Γκερέρο, ύστερα από πανέμορφη συνεργασία με τον Μάριν.

Παρότι οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν κατά διαστήματα στην ανάπτυξη κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε εντελώς διαφορετική 11άδα.

Ο Φορτούνης με πανέμορφο δεξί σουτ έκανε το 2-0 στο 50', ενώ στο 58' ο Μαντί Καμαρά με ένα σουτ που "έπνιξε" ο κίπερ της Μποτοσάνι έγραψε το 3-0. 

Ο ρυθμός του αγώνα όσο περνούσε η ώρα έπεφτε και φυσικά υπήρχε η κούραση από την προετοιμασία, παρόλα αυτά, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα σε ρυθμούς ρελαντί.

Στο 86΄ με κεφαλιά του Βέργου το σκορ έγινε 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Βρουσάι στο 88' με φανταστικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης (46’ Χουτεσιώτης), Μασούρας (46’ Ομάρ), Σισέ (46’ Ένχελς - 80’ Ευαγγέλου), Νικολάου (46’ Βούκοβιτς), Τσιμίκας (46’ Σάλιακας - 75’ Μάνος), Ρομαό (46’ Καμαρά), Ανδρούτσος (46’ Μπουχαλάκης, Μάριν (46’ Φετφατζίδης - 85’ Μανθάτης), Πάρντο (46’ Φορτούνης), Χριστοδουλόπουλος (46’ Βρουσάι), Γκερέρο (46’ Τζούρτζεβιτς - 85’ Βέργος).

ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ: Μπράνζα, Μπούρκα, Μιρόν, Πάπα, Γκολόφκα, Ροντρίγκεζ, Ντουμίτρας, Οάιντα, Ρομάνι, Μπρεκάλο, Τσιτόσκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags