Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλα στη Σουηδία για Μουντιάλ - Ξόρκισαν τον Ιμπραήμοβιτς
| 2018-07-04 22:15:00

Τρέλα στη Σουηδία για Μουντιάλ - Ξόρκισαν τον Ιμπραήμοβιτς

Sportdog Team
Τρέλα στη Σουηδία για Μουντιάλ - Ξόρκισαν τον Ιμπραήμοβιτς

Απίστευτο hashtag για τον Ζλάταν.

Οι άνθρωποι του διαδικτύου έχουν τη δική τους απάντηση: αυτή τη στιγμή, ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας ανεπιθύμητος ποδοσφαιριστής. Και δεν έχει σημασία ότι πίσω από την κλασσική συμπεριφορά του υπάρχει ή όχι μια πραγματική αγάπη για την Εθνική ομάδα.

Αυτό το Μουντιάλ διεξάγεται χωρίς εκείνον και ως εκ τούτου τέτοιο πρέπει να παραμείνει. Και ακόμη και τα σχόλια που έκανε, υπέρ του Φόρσμπεργκ και των συμπαικτών του, δεν εκτιμώνται.

Επιπλέον, όπως εξηγεί ένα hashtag που δημιουργήθηκε ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο, #NoZlatanNoProblem. Με αυτόν στην ομάδα αποκλεισμοί και χαμένες προκρίσεις. Χωρίς εκείνον, η Εθνική προχώρησε και ονειρεύεται τους ημιτελικούς. Και αν η πρόθεση του «Ίμπρα» ήταν εκείνη της δημιουργίας και της ενότητας, μέσω της αντιπάθειας, μια συμπαγούς ατμόσφαιρας γύρω από τη σουηδική εθνική, η αποστολή εξετελέσθη απολύτως.

Στο σημείο που ακόμη και ένα απόλυτο είδωλο, όπως ο Σουηδός σταρ, να μην είναι πια απρόσβλητος από πειράγματα, ακόμη και από προσβολές. Κάτω από τη φωτογραφία κάποιος προτείνει ακόμη και να του κλείσουν το στόμα, ένας άλλος επιβεβαιώνει ότι «χωρίς εσένα, ΕΜΕΙΣ βαδίζουμε μπροστά».

Φυσικά υπάρχουν και ανάρμοστες φράσεις, αλλά και μερικά σχόλια εκτίμησης. Η προέλευση των οποίων, ωστόσο, σίγουρα δεν είναι σουηδική. Τελικά ουδείς είναι προφήτης στον τόπο του. Ούτε καν ο Ιμπραΐμοβιτς...

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags