Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα στον ΠΑΟ, όλα δείχνουν ναυάγιο - Τα «τινάζει» όλα ο Παϊρόζ και η... παρέα της Γλυφάδας
| 2018-07-05 17:43:00

Βόμβα στον ΠΑΟ, όλα δείχνουν ναυάγιο - Τα «τινάζει» όλα ο Παϊρόζ και η... παρέα της Γλυφάδας

του Κώστα Γκόντζου
Βόμβα στον ΠΑΟ, όλα δείχνουν ναυάγιο - Τα «τινάζει» όλα ο Παϊρόζ και η... παρέα της Γλυφάδας

Δραματικές εξελίξεις. Κάνει πίσω ο Ταϊλανδός, όλα στο μηδέν.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η 15 ημερη παράταση ο ζήτησε ο Παϊρόζ από τον Γιάννη Αλαφούζο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δραματικές εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα όλο το ντιλ. Ήδη το sportdog.gr σε πρωινό ρεπορτάζ ανέφερε κάποια πράγματα για την κωλυσιεργία που υπάρχε στην υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα έχουν οδηγηθεί σε ένα σημείο που το ντιλ είναι κυριολεκτικά στον αέρα με τις πιθανότητες να χαλάσει να αυξάνονται κάθε μέρα που περνάει.

Συγκεκριμένα, οι συμπαίκτες του Παϊρόζ (ο γνωστός εφοπλιστής από όσο λένε οι πληροφορίες) έχουν ενημερώσει εδώ και ημέρες την πλευρά του Ταϊλανδού, ότι δεν θα βάλουν τα λέφτα που είχαν πει ότι θα βάλουν. Οι φήμες έλεγαν ότι θα έμπαιναν 4 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δίνονταν στον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτό που επικαλείται η πλευρά των συμπαικτών είναι, ότι δεν ρωτήθηκαν και δεν συμφώνησαν για το δίδυμο Δώνη-Νταμπίζα, το οποίο έχει κατονομαστεί «παρέα της Γλυφάδας», αλλά και για την επιστροφή Καραγκούνη.

Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και άλλα πράγματα, τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την αλλαγή στάσης τους.

Φήμες λένε ότι μετά τον οικονομικό έλεφχο έφτασαν στον Παϊρόζ πληροφορίες, ότι υπάρχει διαφορά στο πραγματικό ποσό των χρεών και αυτό που βγήκε από τον έλεγχο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, άνθρωποι της αγοράς που συμβουλεύτηκε ο Παίρόζ να του πουν, ότι με τα νέα δεδομένα είναι ασύμφορη η επένδυσή του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Παϊρόζ δεν τήρησε την υπόσχεσή του για την Παρασκευή και ζήτησε 15ημερη παράταση. Η πλευρά των συμπαικτών σίγουρα δεν θέλει να βάλει λεφτά, ενώ δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει η πλευρά Αλαφούζου. Προφανώς θεωρεί ότι τα στοιχεία που έβγαλε η έρευνα είναι και τα οριστικά.

Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρες είναι σε ασυμφωνία. Για τη γεφύρωση του χάσματος δίνονται ελάχιστες πιθανότητες...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags