Facebook Pixel Sportdog.gr | Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός - «Χτυπάει» απίστευτα λεφτά ο Μαρινάκης - Ρεπορτάζ που... ζαλίζει
| 2018-07-05 21:32:00

Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός - «Χτυπάει» απίστευτα λεφτά ο Μαρινάκης - Ρεπορτάζ που... ζαλίζει

Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός - «Χτυπάει» απίστευτα λεφτά ο Μαρινάκης - Ρεπορτάζ που... ζαλίζει

Τρελό παιχνίδι για βασικό, πώς «εμπλέκονται» Πέλκας και... Στάριτζ;

Έχει βουίξει η πιάτσα τις τελευταίες ώρες σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Μάλιστα, όπως γράφτηκε, από την τουρκική ομάδα επιβεβαίωσαν κιόλας ότι θέλουν τον Ιρανό φορ. Τι ισχύει, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση; Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο;

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε ότι δε γίνεται η Μπεσίκτας να επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον παίκτη από τη στιγμή που δεν έχει γίνει καν η σύσκεψη στην τουρκική ομάδα για τα μεταγραφικά. Ακόμα, δηλαδή, δεν έχουν φιξαριστεί οι στόχοι της, καθώς αναμένεται συνάντηση σήμερα στη Σλοβακία (εκεί κάνουν προετοιμασία) υπό τον πρόεδρο του συλλόγου για να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τον σχεδιασμό, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται τουρκικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το πρώτο μέλημα στη διοίκηση της Μπεσίκτας είναι οι αποχωρήσεις και μετά οι προσθήκες, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει χρόνος ακόμα για να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στην αγορά για την ενίσχυσή του ρόστερ τους.

Στο μεταξύ, αξίζει να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι όταν άπαντες έγραφαν ότι η Μπεσίκτας κινείται για τους Κώστα Φορτούνη και Δημήτρη Πέλκα, εδώ στοsportdog.gr σημειώναμε ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι η μοναδική περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει σοβαρά τους Τούρκους από την Ελλάδα.

Ο άσος του Ολυμπιακού, λοιπόν, δεδομένα βρίσκεται στη λίστα της Μπεσίκτας, αλλά αρκετά χαμηλά. Δύσκολα, μάλιστα, θα ανέβει στις προτεραιότητές τους, αν οι Πειραιώτες δεν αλλάξουν τις απαιτήσεις τους. Σε αυτή τη φάση, όπως ακούγεται στην πιάτσα, ο Ολυμπιακός ζητάει πάνω από 7 εκατ. ευρώ, ενώ κατά άλλους, οι αξιώσεις της ελληνικής ομάδας ξεπερνούν ακόμα και τα 10 εκατ. ευρώ.

Οι Τούρκοι δεν υπάρχουν περίπτωση να παίξουν σε αυτά τα ποσά. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η πιο δαπανηρή μεταγραφή που έκαναν τα τελευταία χρόνια είναι αυτή του Ντεμπά Μπα, για τον οποίο πρόσφεραν 6 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσουν από την Κίνα, ενώ τον προηγούμενο χρόνο είχαν πάρει για τον ίδιο παίκτη 18 εκατ. ευρώ. Η αμέσως επόμενη πιο ακριβή τους κίνηση άγγιξε μόλις τα 3 εκατ. ευρώ. Και προφανώς αν είχαν τη δυνατότητα να ξοδέψουν τα χρήματα που απαιτεί ο Ολυμπιακός, θα το έκαναν για ένα πιο... λαμπερό όνομα. Ενδεικτικό να αναφέρουμε ότι στην Τουρκία γράφουν –χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι ισχύει- πως μέσα στους στόχους της Μπεσίκτας είναι και ο... Ντάνιελ Στάριτζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags