Facebook Pixel Ρουκέτες σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Τσουνάμι αποχωρήσεων
| 2018-07-07 09:45:00

Ρουκέτες σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Τσουνάμι αποχωρήσεων - Τι συνέβη; Διαβάστε ονόματα

του Παναγιώτη Νικολάου
Ρουκέτες σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Τσουνάμι αποχωρήσεων - Τι συνέβη; Διαβάστε ονόματα

Απίστευτες οι εξελίξεις στους μεγάλους. Ποιοι φεύγουν!

Το… σίριαλ του Σεμπά ολοκληρώθηκε μέσα στην εβδομάδα, με τον Βραζιλιάνο άσο να συνεχίζει τελικά την καριέρα του στην Κίνα, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα από την Τσονγκίνγκ Λιφάν

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε έτσι έναν παίκτη που ήθελε να ξεφορτωθεί και έβαλε στα ταμεία του χρήματα που μπορεί να αξιοποιήσει στη μεταγραφική του ενίσχυση. 

Πάντως, το ποσό της μεταγραφής του Σεμπά δεν έχει εξακριβωθεί, αφού μπορεί να γράφτηκε πως ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ, ωστόσο έχει αναπτυχθεί φημολογία που αναφέρει ότι η πώληση του Βραζιλιάνου έκλεισε με λιγότερα χρήματα

Σε κάθε περίπτωση, οι Ερυθρόλευκοι έφεραν σε πέρας άλλη μια μεταγραφική υπόθεση. Οι Κινέζοι πήραν παίκτη από τον Ολυμπιακό, όμως φαίνεται ότι δεν θα σταματήσουν εδώ. Αντιθέτως, οι ομάδες της ασιατικής χώρας φέρονται να τσεκάρουν αρκετούς ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο λογίζουν ως φθηνή αγορά.

Θεωρούν δε, ότι οι μεγάλες ελληνικές ομάδες στελεχώνονται από καλούς παίκτες, που μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικές λύσεις για το κινεζικό πρωτάθλημα δίχως να χρειαστεί να δαπανηθούν τρελά χρήματα για να αποκτηθούν. Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ματιές από Κίνα για παίκτες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για τον οποίο είχε γίνει κρούση στον ΠΑΟΚ και τον περασμένο χειμώνα. Παράλληλα, τουλάχιστον δύο ακόμα παίκτες του Ολυμπιακού φέρονται να τσεκάρονται από ομάδες της Κίνας.

Ο λόγος για τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, που είναι φευγάτος από τους Πειραιώτες, αλλά και τον Φελίπε Πάρντο, του οποίου το μέλλον δεν έχει ξεκαθαρίσει. 

Παράλληλα, όπως προαναφέραμε, στα κινεζικά ραντάρ βρίσκονται και άσοι της ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Σεμπά να έκανε μόνο την αρχή και οι Κινέζοι να απασχολήσουν άμεσα την επικαιρότητα των μεγάλων ομάδων της Superleague.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags