Facebook Pixel Αυτό είναι το «όπλο» του Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
| 2018-07-07 11:00:00

Ιδού το «όπλο» του Δημήτρη, προλαβαίνει Παϊρόζ και μπαίνει στην ΠΑΕ; - Ποιοι «τρελάθηκαν» με Τσίπρα

του Νίκου Στεργίου
Ιδού το «όπλο» του Δημήτρη, προλαβαίνει Παϊρόζ και μπαίνει στην ΠΑΕ; - Ποιοι «τρελάθηκαν» με Τσίπρα

Τα... σκάει και τρελαίνει κόσμο ο Γιαννακόπουλος. Καυτό ρεπορτάζ!

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ξένους εκπροσώπους του Athens Alive, από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός φέρεται να έδωσε την έγκριση για να προχωρήσει το μεγάλο πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό οι συμπαίκτες του αφεντικού του μπασκετικού Παναθηναϊκού δήλωναν απόλυτα ικανοποιημένοι με όσα άκουσαν και κυρίως με τις υποσχέσεις που έλαβαν.

Βέβαια, θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι οι δεσμεύσεις από τον Αλέξη Τσίπρα δόθηκαν σε μια χρονιά που χαρακτηρίζεται από όλους προεκλογική κι αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του στην πορεία είτε θετικά είτε αρνητικά.

Παράλληλα, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα στην πράξη για να θεωρήσει κανείς με ασφάλεια ότι μπορεί να προχωρήσει αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο και να γίνεται λόγος για... κορδέλες τον Μαϊο του 2019. Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να ανέβει ο συντελεστής δόμησης στο 0.6, κάτι που ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε πως θα εξασφαλίσει με προεδρικό διάταγμα ως το τέλος του χρόνου και έπειτα να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να κατοχυρωθεί το έργο στο ΣτΕ, κάτι ο που ο πρωθυπουργός τοποθέτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Μάρτιο.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό χρειάζεται χρόνος και να παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις, για να υπάρχει σιγουριά ότι το έργο έχει μπει στις ράγες και μπορεί να υλοποιηθεί, αν και, όπως προαναφέραμε, μόνο θετικό είναι το ότι η κυβέρνηση είναι υπέρμαχη του συγκεκριμένου πρότζεκτ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη απόδειξη του ότι το Athens Alive μπορεί να γίνει πραγματικότητα είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να προχωρήσει σε μια νέα πρόταση για την ΠΑΕ. Αν όντως, δηλαδή, το αφεντικό του Εξάστερου θεωρεί ότι πήρε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την επένδυση στο ΟΑΚΑ, τότε με αυτό το «όπλο» θα μπορούσε να κάνει ξανά κρούση για την ποδοσφαιρική ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, δίνουν και παίρνουν οι φήμες που λένε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκέφτεται να συμμετάσχει δυναμικά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, ύψους 20 εκατ. ευρώ, για να μπει με αυτόν τον τρόπο στην ομάδα, κάτι που αναμένουν με μεγάλη αγωνία και οι οπαδοί της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags