Facebook Pixel Χαμός στην ΑΕΚ - Μετράει αντίστροφα ο Λυμπερόπουλος
| 2018-07-07 12:30:00

Χαμός στην ΑΕΚ, απρόσμενες εξελίξεις - Όλοι στην τσίτα, πού έγινε μπάχαλο - Μετράει αντίστροφα ο...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός στην ΑΕΚ, απρόσμενες εξελίξεις - Όλοι στην τσίτα, πού έγινε μπάχαλο - Μετράει αντίστροφα ο...

Τι συνέβη, ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο; Μόνο στο Sportdog.

Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στα μεταγραφικά της ΑΕΚ και παρόλο που η ομάδα δίνει σε ένα μήνα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχουν καλυφθεί οι βασικές ανάγκες της ενδεκάδας, σε μεσαία γραμμή και επίθεση.

Η Ένωση θέλει άμεσα ενίσχυση με έναν χαφ, έναν εξτρέμ και έναν σέντερ φορ, ωστόσο ακόμα δεν έχει συμπληρώσει αυτά τα κενά, προκαλώντας ανησυχία εντός κι εκτός συλλόγου.

Μάλιστα, δεν υπάρχει καμία προχωρημένη περίπτωση κι αυτό είναι που δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος, ενώ φαίνεται πως γίνονται λάθη τόσο στην οικονομική πολιτική που ακολουθεί η διοίκηση (τα συμβόλαια που προσφέρει δεν ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ), όσο και στις διαπραγματεύσεις που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Η μοναδική κίνηση που έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής είναι αυτή του Μάριου Οικονόμου, για τον οποίο, βέβαια, υπάρχουν αρκετές ενστάσεις αν μπορεί να αναπληρώσει, τουλάχιστον με το ξεκίνημα, τη μεγάλη απώλεια του Όγκνιεν Βράνιες.

Μπάχαλο με Πόνσε

Παράλληλα, μπάχαλο επικρατεί και για τον βασικό στόχο της επίθεσης, τον Εζεκιέλ Πόνσε. Τι κι αν πέρασε η 48ώρη διορία που είχαν δώσει από την ΑΕΚ, το ενδιαφέρον δεν έχει αποσυρθεί και, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι ακόμα το παλεύουν για τον Αργεντινό επιθετικό.

Κι εδώ, φυσικά, όποια να είναι η κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, στην Ένωση δείχνουν να έχουν χάσει το παιχνίδι επικοινωνιακά, καθώς αρχικά ο παίκτης θεωρήθηκε κλεισμένος, εν συνέχεια χάλασε το deal και δόθηκε προθεσμία και τώρα λέγεται ξανά πως δίνεται μάχη. Κάτι που, βεβαίως, αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές για τη γραμμή κρούσης.

Μετράει αντίστροφα;

Πάντως, όλη αυτή η κατάσταση αναμένεται να έχει συνέπειες. Το βάρος πέφτει μοιραία, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφικές υποθέσεις. Ο παλαίμαχος φορ φαίνεται πως έχει κάνει αρκετούς λάθος χειρισμούς στις διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Εξάλλου, η άφιξη του Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς μπορεί να παίξει ρόλο και να δρομολογήσει πιο γρήγορα τις εξελίξεις για το μέλλον του «Λύμπε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags